意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 47|主題: 126868

check エ人有否loan in JCG

民房

國民生產總值:6

check エ人有否loan in JCG

各位daddy or mummy :
我太太昨日打去查唔到呀!話要攞consent先得?
你哋有無經驗

別墅

國民生產總值:806

Re: check エ人有否loan in JCG

I think `Yes'
We must have agreement, or the loan number before they tell you something.

別墅

國民生產總值:790

正常地, 我地D銀行財務野, 我地老闆都冇權去check 啦.
但 JCG 呢D財仔,裡面D staff 木口木面扮晒古感仔,得個樣, 可以咁樣試下做戲:

攞張紙仔,寫低3樣野:工人姓名,身份証號碼,是旦一個幾佰蚊的銀碼(例如784)
最緊要手上揸住幾舊水現金俾佢地睇到.
趕頭趕命,好勞氣咁入去話要還錢, 話個工人冇找數, 電話追到屋企,要幫佢找數. 佢地見錢開眼,即刻check野, check 完之後,有or 冇, 塲戲想點做埋佢, 自己諗啦~

如果都係唔肯check, 咪話佢今星期冇得放假, "等唔等得先?"
"係咪為左幾舊水日煩夜煩僱主?? 而家唔係唔俾!!!""佢出唔到黎,咪叫我幫佢還囉!"

伯爵府

國民生產總值:17546

badspriteboy

你好勁禁都俾你諗到lee條Q

Pet Society Email : [email protected]
Login Name : Wensi
Pet Name : Sweet

男爵府

國民生產總值:7229

好媽媽勳章 醒目開學勳章

勁!

民房

國民生產總值:6

Re: check リ人有否loan in JCG

thanks ,i tell my wife this method first :lol:

子爵府

國民生產總值:10242

2018勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章

Re: check リ人有否loan in JCG

記住update大家條好橋work成点!
daddy813 寫道:
thanks ,i tell my wife this method first :lol:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.