意見反饋
義工
跳至
[2004年或之前] 你的BB像爸爸還是媽媽?

男爵府

國民生產總值:6225

你的BB像爸爸還是媽媽?

我個B仔直情同爸爸一個餅印, 尤其是剛出世時, 十個見過十個都話似, 我就覺得好似生多個老公出黎咁, 所以家有大B同細B.
不過大大下有朋友又話, BB有些似我. 阿媽話, 對得邊個多就似邊過. BB對得最多就係湊佢的姨姨, 咁咪會好似囉?

大宅

國民生產總值:3825

Re: 你的BB像爸爸還是媽媽?

好多人都話我仔仔似爸爸! :-P :-P

伯爵府

國民生產總值:17254

熱血金章 BK Milk勳章

我亞囡兩個都唔似, 都唔知佢o係邊度爆出o黎

大宅

國民生產總值:2810

evamama :

情況同你一樣 :mrgreen:

evamama 寫道:
我個B仔直情同爸爸一個餅印, 尤其是剛出世時, 十個見過十個都話似, 我就覺得好似生多個老公出黎咁, 所以家有大B同細B.
不過大大下有朋友又話, BB有些似我. 阿媽話, 對得邊個多就似邊過. BB對得最多就係湊佢的姨姨, 咁咪會好似囉?

子爵府

國民生產總值:12328

似爸爸...

男爵府

國民生產總值:7701

似爸爸...

大宅

國民生產總值:4799

我囡囡好似爸爸, 所以出街d人成日以為係囝嚟既.

伯爵府

國民生產總值:16830

好媽媽勳章

點解囡囡會似爸爸多? ?-(

曉琳都係似爸爸

我慘了! 沉浸在白勝祖的魔城裡了!

男爵府

國民生產總值:6225

chanhocpa ,

曉琳好靚女呀, 又精靈, 似爸爸都幾好呀!!

all,

點解呢期D囝囝囡囡咁多都似爸爸? 唔通媽媽基因怕醜D, 全部都隱性左?

男爵府

國民生產總值:7413

我囡囡個樣都係似爸爸,不過神情就似我啦,我陀佢時都不停同bb講"個樣似爸爸,性格似媽媽就唔會俾人蝦"(我夠惡呀!) :mrgreen: 佢得對耳仔同腳指似我咋!

等待驗證會員

國民生產總值:27318

亞仔似我老豆....

伯爵府

好媽媽勳章

Evamama,

多謝你讚我個朱古力飽!
每個媽媽心中的仔女都係最好。你bb一定係好可愛既!

evamama 寫道:
chanhocpa ,

曉琳好靚女呀, 又精靈, 似爸爸都幾好呀!!

all,

點解呢期D囝囝囡囡咁多都似爸爸? 唔通媽媽基因怕醜D, 全部都隱性左?

該用戶已被刪除

複式洋房

國民生產總值:464

My Ian looks like Daddy very much.....
Rebecca:-D Ian's Album

大宅

國民生產總值:4204

呀咕啹 寫道:
我囡囡上半似我(眼以上), 下半(嘴仔)似我老公!!! 有時, 由低覺度望佢似爸爸, 但又由高覺度似我!! 日頭似我多d, 但夜晚又似番爸爸多d.............
其實, 都唔知似邊個 ?-(

haha..聽你咁樣形容個女,真係好好笑
好多人都覺得我個囡同爸爸好餅印,但有時佢d表情又同我好似!.. ?-(

伯爵府

好媽媽勳章

BB girls like to pretend moms' 表情. Helia's face looks like daddy, but the gesture is same as mine.

男爵府

國民生產總值:5030

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佑佑似爸爸,d親戚直情話佢係爸爸既縮水版~尤其是佢同爸爸細個時一樣,一隻眼單眼皮,一隻眼雙眼皮.....好彩爸爸而家係好深既雙眼皮,希望佑佑都會似爸爸一樣會變晒雙眼皮啦~

民房

國民生產總值:109

嘉希眼同鼻似媽咪,咀仔就似daddy,個肚腩仔都係似....mami....hehehe :lol:

民房

國民生產總值:35

seems to his father!

複式洋房

國民生產總值:145

我個囝囝都係似Daddy,簡直同Daddy個BB樣一模一樣..

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.