嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

用過Huggies濕紙巾的mami請評價~

如題~
另買開幾$呢?邊度買多?
tks~

大宅

Re: 用過Huggies濕紙巾的mami請評價~

我用過試用裝, 麻麻地

大宅

比較厚,所以比較硬,嘛嘛地!

:-D :-D

伯爵府

I feel Huggies 濕紙巾 is very good wor especially clean the pat pat for stool. I like it :mrgreen: .

別墅

比較厚! 唔係太好用!
"強生"又可能會致敏感!
NUK唔錯!

翡翠宮

serenacheung 寫道:
比較厚! 唔係太好用!
"強生"又可能會致敏感!
NUK唔錯!

點解話強生會'致敏'呢?因為我最近買左兩包藍色裝! ?-(

珍珠宮

好多人都覺得huggies比較厚&硬, 但係我就鍾意佢比較厚, 抹臭臭既時候比較好, 至於你話佢比較硬, 我就覺得佢硬既情度可以接受喎!

別墅

我覺得好好用!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Monkeyma 寫道:
我覺得好好用!

me too!

大宅

我覺得Huggies係最正夠厚、夠大張,因為如果抹ng ng其它牌子可能要用2-3張而Huggies1張就攪點,計落$仲低!
我嘅寶貝Cyrus係2004年10月8日出世架 【煒明光亮天上照•晉爵加官萬人朝】 Cyrus靚仔相

別墅

我覺得Huggies濕紙巾好正!

洋房

Huggies 厚果隻我覺得濕D,熱天或者臭臭用唔錯,用緊薄身細張D平小小果隻,冇咁濕,冬天用覺得bb會冇咁凍。

男爵府

Huggies 厚果隻我覺得濕度幾好, 但我覺得硬d...唔夠柔軟!

子爵府

唔夠柔軟, JOHNSON IS GOOD :-P
我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

男爵府

我都覺得好正呀!夠厚又夠濕,抺ng ng一流,用其他覺得太薄,感覺ng ng會過底落隻手到咁。

子爵府

我覺得Huggies濕紙巾好正夠厚、夠大張!

大宅

I tried Nuk, Johnson (both blue and pink) and Huggies..

Huggies perform the worst because too hard and the paper is take out one by one, not constantly like tissue paper box... But Nuk and Johnson... take out the 1st paper and then the second one will come out....

Nuk also good but price is more expansive...

So concluded Johnson (pink) is the best :lol:
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

大宅

我都覺得Huggies係最正, 真係人夾人!? ?-(

侯爵府

還不錯,大大張又夠濕,但不柔軟,而我至like johnson's(無香味).

伯爵府

我見出面huggies有兩款濕紙巾, 邊款好d呢?

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

首頁

尾頁

跳至