自由講場

跳至

首頁
45678...16

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 WINNIEYIP 於 09-9-24 16:55 發表
發放唔正確訊息既人,係呢個TOPIC回應非常之多既人 雖然我又唔識佢,但我個人覺得佢既說話,好有問題

即係我reply果個人丫..
其實唔係佢..我都唔想回架...
不過佢講到隻死貓越黎越大隻..我真係食唔落...
唔回唔得...
如果佢冇整大隻死貓..我都諗住食左佢算...

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珊瑚宮

原帖由 小楷 於 09-9-24 17:02 發表

邊句呢, 睇下我估唔估到丫

自己溫溫書..就知你邊句話點醒左我架啦 唔係你..我都唔記得左果個人

禁止訪問

珊瑚宮

原帖由 小楷 於 09-9-24 17:06 發表

我唔知邊句丫

咁我幫你唔到喎

禁止訪問

洋房

我都係澳門人,就梗係幫返澳門人啦~
如果月希你無做過既話,可必要硬啃呢?
點解唔3口6面講清楚件事呀?

禁止訪問

洋房

捉x要拿裝,其實應該要囉證據出黎貼比大家睇.
係度估估吓,又有咩用呢?

水晶宮

都是些什麽大不了的屁事...
少奶奶的身份,丫頭的命...

珊瑚宮

原帖由 細z 於 09-9-24 17:19 發表
我都係澳門人,就梗係幫返澳門人啦~
如果月希你無做過既話,可必要硬啃呢?
點解唔3口6面講清楚件事呀?

之前講過啦...個topic咪影都冇埋囉..
係朋友既,係active既網友...都應該知知地情..
3口6面講清楚...都講左啦..講完人地唔聽...
再講都冇謂啦...
不如吹下水好過啦

珊瑚宮

原帖由 小楷 於 09-9-24 17:23 發表

係囉, 快 D 講您估係邊個丫月希

唔講啦..估錯人好醜架嘛

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

加油, change 可能係一件好事 ......
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

洋房

我唸唔係事情大與小既問題.
而係件事交待得唔清晰,咁又點可以有公信力呢?

珊瑚宮

原帖由 細z 於 09-9-24 17:48 發表
我唸唔係事情大與小既問題.
而係件事交待得唔清晰,咁又點可以有公信力呢?

咁人地都唔係要公信力...
人地有權就得架啦..
小國民咪繼續吹水囉...
有個free 地方比你玩..重想點喎...

好似依家hk咁..
政府話要點..都唔到小市民話事架啦

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

BK,加油!我都係度識左成班老友,唔願走架.

大家都無謂再嘈啦,LIKE既咪留低玩,唔LIKE既咪走囉,網上世界,何必認真..
話時話,我D老友無入開自由D吹水帖咪一樣收到PM叫佢過檔,呢D行為都唔要得啦.同賣廣告有咩分別啫???

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 edea 於 09-9-24 15:18 發表

唉, 唔怪得老人家話bb小器, 唔讚得, 要話佢醜樣...
一讚完就即刻down左

今次好"靈kang"

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

個人而言

貴站的處埋方法都算好

由我第一日註冊b.k

到今時今日

我對b.k由一般過客

至中期的小小負面

仲有某一時期的極負面

(都係內子(金兔)叫我睇耐啲先啦)

再到近期的有點好印像

可以說....見証b.k呢一年多的變化

如果其他網站

我相信都係

唔洗同你解釋咁多啦

而家管理員肯出來交代事件

都算唔錯的處埋方法

by sonic04

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 sonic04 於 09-9-24 19:05 發表
個人而言

貴站的處埋方法都算好

由我第一日註冊b.k

到今時今日

我對b.k由一般過客

至中期的小小負面

仲有某一時期的極負面

(都係內子(金兔)叫我睇耐啲先啦)

再到近期的有點好印像

可以說....見証b.k呢一年 ...

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 大臣 於 09-9-24 10:44 發表
各位朋友:

9月份對親子王國來說並不是一個容易的日子,我們把一位版主之職位革除,我們禁止了部分資深會員發言。很抱歉,我們沒有適時把一切一切交代出來,令很多對親子王國有深厚感情的會員感到疑惑、傷心,你們內心一定想:難 ...

BK
BK,加油呀!我都係度識左成班朋友,.同唔願走,無錯 LIKE既咪留低玩,唔LIKE既咪走囉,網上世界,何必認真..

首頁
45678...16

尾頁

跳至