自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

中秋嗰晚, 會同姑9, 叔仔, 99佢地去大浪西露營~ 我地個個都幾十歲架啦~ 想玩激d, 又可以等兩個女難忘d.......

不過其它人個個都笑我地幾十歲仲玩呢d野...仲細咩....

幾十歲唔可以露營架咩?

update on 20-Oct-2009
(玩完喇~ 有相睇~ 同大家分享)

侯爵府

你一行甘多人, 單是拿營具, 炊具等, 都拿得死死下甘就真...

珍珠宮

都唔知幾有feel, 等我對仔女差不多十歲,個仔可以幫手背東西,我會帶佢地去露營

大宅

我兩公婆响生小朋友之前都有去架,生第一胎時仲大住肚去添.等d小朋友識行我哋都諗住又再出動.
其實露營唔係人人都有興趣去玩,我曾經在camp site認識一對60歲的老夫婦,當時仲玩咗三日兩夜.

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得冇野wow,幾十歲唔可以路營既既咩,帶小朋友去玩下幾好呀,我係小朋友會好開心tim不過記住注意安全呀
至於笑你地果d人使鬼理佢地咩,又唔係要佢地去,關佢地鬼事:;pppp:
執子之手,與子偕老~

珍珠宮

有乜問題呀?我都幾十歲有得去我都去,不過真係要主意安全,我以前多數去西頁赤徑嗰度環境好靚.

民房

大浪西超正 人間先景! 包你玩到唔願走....

珍珠宮

原帖由 Amber仔 於 09-9-24 11:46 發表
大浪西超正 人間先景! 包你玩到唔願走....

大浪西,多左唔少垃圾....
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

嘩,我不知幾想去呀,我咁大個人都未去過露營呀,等我個細囝大D,我一定會去架.....

玩完,返黎分享下....
原帖由 Siuchoi 於 09-9-24 10:49 發表
中秋嗰晚, 會同姑9, 叔仔, 99佢地去大浪西露營~ 我地個個都幾十歲架啦~ 想玩激d, 又可以等兩個女難忘d.......

不過其它人個個都笑我地幾十歲仲玩呢d野...仲細咩....

幾十歲唔可以露營架咩? ...

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有, 我地唸住玩大d, 出年o係學校攪, 組親子團去
目標約80人
原帖由 小妮子 於 09-9-24 12:17 PM 發表
嘩,我不知幾想去呀,我咁大個人都未去過露營呀,等我個細囝大D,我一定會去架.....

玩完,返黎分享下....

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

細時好鍾意路營,
一個字......................正

大宅

我剛生左bb幾個月..就秋涼啦..都好想帶埋bb一齊去camp呀!!

唔知有無人帶咁細bb去camp, 我諗住帶佢去
day camp呀!!

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原帖由 Charlotte_mom 於 09-9-24 12:34 發表
有, 我地唸住玩大d, 出年o係學校攪, 組親子團去
目標約80人

我提議你去創興營地,
有哂帳篷地毯,
還可以玩獨木舟,
親子最適合。

大宅

各位你哋去過邊D營地?
西貢大浪西灣,西貢灣仔,黃石,荔枝莊,浪茄,大嶼山貝澳,粉嶺鶴藪...等等

大宅

我去過海廈..長沙..灣仔, 塔門.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

一D都無問題....不知幾好玩~~:D

我買左個 4 人營都未開齌..
好針吉等涼少少去露營觀星 ~~~

大宅

塔門都好正.好多人釣魚,我去那時有人仲釣倒隻海膽.
你想帶BB一齊去,去一啲方便的地方會好啲.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

未去過, 無裝備既各位
http://www.naturefun.net/
(而家俾錢就攪掂晒架喇 )

大宅

近兩個暑假我地倆公婆都拖埋亞仔去,係貝澳擂"沙甲"
超新鮮超甜, d人行過圍埋來睇讚我地"好野", 晚上係就
悶d, 等亞仔大過識返門手藝氹女仔

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至