意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 150|主題: 124113

跳至
點樣搞腋下可以白呢 ???

大宅

國民生產總值:2219

點樣搞腋下可以白呢 ???

Dear All,

Can I put those whitening mask (for face) at 腋下??

I bought some mask / peeling especially for 腋下 at Sasa, but NOT work woh......

別墅

國民生產總值:895

Re: 點樣搞腋下可以白呢 ???

2hmama,

你腋下就算用幾多美白mask都冇用, 因為你本身果個位d經絡塞, 我以前都好似你咁, 細細個就唔知點解好黑, 連骴啦位都好黑, 以為自己洗唔乾淨, 好肉酸, 而家做左穴位經絡引流排走左d垃圾之後, 慢慢變番白啦.

creamy

男爵府

國民生產總值:7837

Hello creamy,
可否介紹你在那裡做穴位經絡引流?和價錢?我而家都有你以前嘅問題!好煩唔知點做。Thank you so much!!
可以pm我
祝新年快樂!
Ting

大宅

國民生產總值:2219

Hi, Creamy,

Is it similiar to your information in another topic ??

"我都唔知點教你地做面部引流好, 因為我怕煩, 我都係係美容院度做架咋, 我做開果間都係收我$100/次之麻"

So, may I know how much 做穴位經絡引流排走左d垃圾 for body ??? They will charge 腋下 and 骴啦位 as two parts or whole boby at one price ??

How long you will see the effect ?? Sorry, so many questions !

別墅

我做facial, 耳蠋 & 穴位經絡減肥都係係同一間做既.

老闆娘好強調調理身體一定要全身做, 所以佢既價錢係全身既.

我有好多問題佢都幫我搞掂左, 所以我先可以瘦起黎. 其中一個問題就係對麒麟臂, 自青春期開始就發覺"格肋底"好黑, 同埋"格肋底"兩邊肉好肥, 佢初頭同我做時"格肋底"兩邊肉都好痛架, 原來係塞所致, 做左幾次開始冇咁痛時, 就發覺淺左色, 同兩舊肉都開始變細啦.

唔緊要啦, 有問題就再開我啦.

大宅

國民生產總值:3112

Hello creamy,
可否pm你在那裡做穴位經絡引流?和價錢?
Thank a lot!
:lol: :wave:

別墅

yikyubb,

check PM

cremay

大宅

國民生產總值:1020

Hi Creamy,
I am interest, too, please pm me ar,
Thanks
KO

別墅

Ko,

check PM

creamy

複式洋房

國民生產總值:378

dear creamy,
我都有興趣呀!可否pm你做開o個間美容院o既地址同埋電話比我!
thanks!!!

大宅

國民生產總值:1849

好媽媽勳章 醒目開學勳章

dear creamy,
我都有興趣呀!可否pm你做開o個間美容院o既地址同埋電話比我!
thanks!!!

別墅

audreyk, kelly.b.b.,

check PM.

creamy

大宅

國民生產總值:3796

thanks!!!

複式洋房

國民生產總值:272

creamy 寫道:
我做facial, 耳蠋 & 穴位經絡減肥都係係同一間做既.

老闆娘好強調調理身體一定要全身做, 所以佢既價錢係全身既.

我有好多問題佢都幫我搞掂左, 所以我先可以瘦起黎. 其中一個問題就係對麒麟臂, 自青春期開始就發覺"格肋底"好黑, 同埋"格肋底"兩邊肉好肥, 佢初頭同我做時"格肋底"兩邊肉都好痛架, 原來係塞所致, 做左幾次開始冇咁痛時, 就發覺淺左色, 同兩舊肉都開始變細啦.

唔緊要啦, 有問題就再開我啦.

麻煩你可唔可以pm 資料給我?
幾多錢? 做幾多次有效?
thanks~

大宅

國民生產總值:1248

畀面勳章

creamy,
me too! 我都有呢個問題, 請也pm資料給我好嗎?
Thx!
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

洋房

國民生產總值:67

creamy,

可否pm資料給我? Many thanks!

michelle

洋房

國民生產總值:349

我都有咁嘅情況出現,唔該pm比我啦!

大宅

國民生產總值:2747

creamy,

可否pm資料給我? Many thanks!

boosko
持正 (Booska),03年9月25日在媽媽個肚腩飛出o黎, 所以我都有個肚腩仔,但又係排骨仔持靜 (Boosko),06年9月23日今次差d係的士出世呀-我係一個全媽媽奶BB  生日會 & 2005日本之旅

洋房

國民生產總值:82

i am also interested in, can you also PM me the information? thanks a lot

大宅

國民生產總值:2880

thanks

Hysan - 乳名一一, 11-02-07, 8.4lbs

12345678910... 12
跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.