美容扮靚

跳至

首頁
56789...12

尾頁

男爵府

Re: 點樣搞腋下可以白呢 ???

creamy,

我都有興趣,新界區有冇分店呀?請pm我吧,thanks!

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

creamy,

我都有興趣,麻煩pm我。Thx!

別墅

各位,

check pm.

creamy

子爵府

好媽媽勳章

CREAMY
CAN YOU PM TO ME? THX

別墅

我pm左比你啦, 我做facial同做身都係同一間做架.

男爵府

creamy,

我都有興趣,麻煩pm我。Thx!

大宅

creamy:

i'm interesting in you mentioned.. could u mind to PM me too...

thanks so much

別墅

clara2504, longman,

CHECK PM.

creamy

複式洋房

我都係美容院做緊類似的

男爵府

2024年龍年勳章

Could u pls pm the price and the location to me ? thanks.

別墅

sweetie-sweetie,

係咩你果d唔知係點類似呢?? 我而家做呢種係全人手做架喎, 唔會同機器同你通架, 用我機器既就一定同我而家果d唔同啦, 我而家果d唔係通淋巴, 係做經絡引流喎, 仲會有保健同治療既作用tim, 真係冇聽過淋巴引流都可以去黑喎, 唔知你間美容院咩名, 係邊架呢???

公爵府

我生完2個月啦!成身好多位置都好黑呀,個加拿大都係,過多幾個月summer啦!唔知點算好,你地有咩好介紹,我要平靚正架?

複式洋房

我美容師話儀器可以針對底層,依家科學昌明,就真係做到個效果,不過見人見志啦,各有各好,我只係講我做得幾好,你亦都唔需要質疑,我都未聽過用手可以推走黑色素啦! ?-(

別墅

sweetie-sweetie,

SORRY!! 我並唔係質疑你, 只不過我以前都試過做機同淋巴引流, 個效果都唔大, 只係幫到我做果時就瘦dd, 好似話通淋巴只可以去水, 所以 一唔做就咩都彈哂出黎, 或者係我搵d美容院無你間咁好啦.

而家我做果間穴位經絡引流, 唔止你未聽過呀, 我以前都未聽過架, 因為據老闆娘講, 呢d係佢個自然療法師既師父教佢既, 果套手法亦都係佢師父自創既, 所以大家未聽過真係唔出奇架.

不過我同小寶都試過真係work, 所以先介紹比大家架咋.

希望你唔好誤會啦.

不過我個人意見, 人手做點都好過用機做囉.

複式洋房

creamy:我唔會介意,大家分享吓都好!但係我自已就覺得機幫到我好多! :lol:

大宅

Hello creamy,

我都有興趣啊! 可否pm你在那裡做穴位經絡引流的資料和價錢?

Thank a lot!

複式洋房

Dear creamy,

可否pm你在那裡做穴位經絡引流?和價錢?
Thank.

子爵府

creamy,

would you please pm me the details, thanks!

多口問句, 穴位經絡同通淋巴有咩分別呢?

別墅

Creamy,

Pls also pm details to me. Many thanks

首頁
56789...12

尾頁

跳至