在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

哈哈,我同你就剛好掉轉呢,我讀書時期係好好動架,學校好多function都見到我的,好多其他級別的同學都識我,我又多野講又好笑+埋又有d可愛啦:lol :lol

反而出來做野初期就裝大個,所以好cool,同埋我大專時已開始做part-time,所以都出來做野都有文有路,好快就要head住一小team人,要見客,咁就更加要好強+成熟的姿態,可能係咁一路都無人追掛?-( ?-(

原帖由 jjtseung 於 09-11-7 22:16 發表

到你tum我啦!

上星期, 我上海朋友來玩, 我順便買佐2套衫來裝下身!

汶汶自然負責擦鞋, 汶滔爸又加把口:"你媽媽扮起上來都幾靓ge..." 實情我日日都唔扮, 咁即係...
...

侯爵府

係喎,thanks甜媽

各位,唔該去part 11繼續啦。

原帖由 joannelai930 於 09-11-7 22:19 發表
酌媽
可以開part 11啦喎

大宅

原帖由 jjtseung 於 09-11-7 22:25 發表

我屋企部高清係今年情人節的禮物! 幾現實, but又真係幾好咁wor!

咩野禮物都好啦...佢好耐冇送禮物比我啦...哩次當送大禮啦

大宅

好野, 多謝 jasmine ee 願意做我地的老師..

原帖由 jjtseung 於 09-11-7 10:10 發表

13號, 等我叫汶汶講d嚇人普通話比你地聽下...

我記得, 之前佢講:"綠色的"... 第一次聽的時候, 我聽極都唔明... 要連上前文後語, 先明佢講咩!

不過, 呢排叫做有d進步, 朝早見到我, 會講:"早上好!" ...

大宅

你真好記憶!
不過, 今次係新參加的比賽...係汀九跑15km!
上年個比賽, 會係今個月尾29號....我地都會參加架!

原帖由 tupytupy 於 09-11-7 17:42 發表
頭先陪訓,點知真係訓著左 剛剛起身

不過,我覺得我訓覺姿勢可能有d影響,而家又有dd痛

咦,係喎,逸希爸舊年係12月頭比賽架喎,係咪同一個event呀?

...

大宅

甜媽,

買左pass, 咁甜筒可以成日去啦....仲可以習慣下長途車, 第日去邊都唔怕啦!

首頁

尾頁

跳至