潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Alexander 髮夾

吾知你哋有冇人喜歡買Alexander D 髮夾做頭飾呢? 前兩天同朋友行街時見到兩隻Rose 型狀的髮夾 (一大一小), 好pretty lei! 我同我朋友都想擁有佢都暈! 冇耐真係好貴, 平常我倆都好捨得買Alexander D 髮夾, 但係今次真係有少少赤呢! 四千幾元買髮夾, 好似有D那過呢! 吾知有冇媽咪見過我講呢隻夾呢? 有冇同感,?

男爵府

Re: Alexander 髮夾

我都好鍾意佢D髮夾架, 但我剩係買佢最BASIC果隻水"較"型果款, 有大有小架,我覺得好靚..其他那些實在太貴 LA..

子爵府

juliafung

佢地啲夾係幾靚嘅. 如果你今次真係買, 都會有個得著=就係可以做vip. 無記錯買滿$4,000(唔知係咪一次過), 就可以做vip.

mamee

伯爵府

睇下sogo有無類似款
有時有d舖頭仔都有d抄款, 但老實講一拎上手都知龍與鳳, alexander的款&料都係好d

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

My friend and I are their VIP long time ago lar. we both just feels that is a bit too much to buy such thing in such a big amount of money. We have quite a bit of their hair clips already, so as of now, we both decide not to buy that lar. since with the money we spend on this hair clip, really you can do a lot with four thousand some dollar lei :-P

洋房

$4000 買個夾....我真係諗都唔敢諗

洋房

我都係用佢的夾,但唔會買$4000, 好貴,等到40%off都貴啦!如果你真係買我pm個vip比你,可以平少少。(我最貴都係買過$1XXX 肉都尺埋)
我係安嬰兒BB

男爵府

嘩!!好豪呀!$4000買隻髮夾 :lol:

大宅

隻髮夾係咩款?好想見意下!

cwlbbs

複式洋房

I have 6-7 clips from them but all was bought at discountOne of them is my birthday gift.
大家好, 我係棹藍BB呀!

別墅

我以前都有買, 但我有個朋友嘅朋友在alexander做, 佢d髮夾是made in china的, mark up 得幾高, 所以我就覺得唔係幾抵買, 依家都係等佢減價先買.

複式洋房

我剛剛買了一隻,係用朋友張sogo咭,係有50% off 我先至考慮買,因為真係太貴啦。

大宅

Meli 寫道:
我以前都有買, 但我有個朋友嘅朋友在alexander做, 佢d髮夾是made in china的, mark up 得幾高, 所以我就覺得唔係幾抵買, 依家都係等佢減價先買.

唔係呀嗎? 我d Alexander 髮夾都刻著 "Made in France" wor。 如果係大陸貨,可以告佢行騙wor。
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

vip 我上年就問過係$2000-儲單(1mth)..this year就唔知 ?-(
我都好like佢既夾..都有儲左10幾隻.. 最貴一隻都係$600-左右(discount後).. :wink: 平均$200/隻都好正~

別墅

Meli 寫道:

??
my friends purchased all from France ?-(

男爵府

我以前都買落唔少,但大多數都係細隻0既.所以都唔係好貴.

但係自從我係上環永吉街一間上樓樓上批發舖,買到同佢0地差不多質素0既夾後,我都好耐無幫襯佢0地0拉.
違規簽名-超版代刪

子爵府

其實做vip真係要買幾多錢, 我都唔係好肯定.
上次拾下拾下係sogo買完, 個sales姐姐話: 做到vip喇.
我都係哦一聲. 其實填完資料後, 會唔會有張vip咭? 我傻到連呢個都記唔起, 但就找極都找唔到有張咁既咭.

我都係買過3次野. 每次買時就覺得啲夾真係好靚呀, 之後就會有些後悔, 因為實在好貴呀. 又怕俾老公話喎

mamee

男爵府

hihicathk

Can u pm me the address of the "上環永吉街一間上樓樓上批發舖"? Tkx in advance.

:-D :-D :-D :-D

大宅

hihicathk

Can u also pm me the address of the "上環永吉街一間上樓樓上批發舖"? Thanks.

Hahe

男爵府

Hi Hehe & 502

唔好意思,我買開0個間係唔做街客0既.佢0地只係做批發0既.

我係好耐之前(當佢0地仲開係永吉街地舖時),一次過幫佢0地買0左1千蚊0野,佢0地就比我以後用批發價買0野.

但係,自從佢0地搬0左上樓後,就唔再做新街客生意.就算你一次過買超過1千蚊都唔得.佢見你係生面口街客仲會趕客嫁.

但係佢舖頭0的野真係同其他舖差好遠.我之前係佢舖頭買0既夾,係奧海城間頭飾店賣成$700,但佢0地只係賣$99 (批發價).

因為之前係佢0地舖頭買0左好多飾物,同埋公司搬0左去QB, 所以都有成半年無去過0拉.
違規簽名-超版代刪

首頁

尾頁

跳至