懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇媽咪在沙田仁安生?

有冇媽咪在沙田仁安生?
服務及姑娘好嗎? 幾個人一間room ? 多唔多大陸產婦?
請給意見,謝謝!

大宅

Re: 有冇媽咪在沙田仁安生?

l think 沙田仁安 nurse(morning duty) service is good,
l live in 2 人一間room ...& l saw 4 大陸產婦 live in there
http://www.babyhome.com.tw/album.op=view3&mid=71558&page=3&folderid=486309&fid=10407777&z=F

複式洋房

我係上個月係仁安生,姑娘,嬸嬸既service都非常之好~
我就住單人房,見有2-3個大陸人,佢地通常都係住4人房既~
BB豬係11/1/2005係仁安醫院出世架 的成長日記

男爵府

我係2月5日出院,d姑娘同嬸嬸都好好,我就住二人房,我(喂)奶果陣見到有3-4個大陸人到啦,..

大宅

Hi,
多謝你地嘅資料, 如果順產嘅話, 住3日,兩萬零蚊埋單得未?

禁止訪問

複式洋房

順產要住4日噃, 個package指定架.
我在12月生住4人房, 都ok, 只有一個大陸人.
其實我覺得有大陸人唔緊要, 至緊要住個d人唔好咁嘈, 咁你先可以休息.

洋房

我三年前直情同一個東莞有$女人同房(二人房), 佢人冇mud點, 但真係好嘈, 少少痛都叫到拆天(這跟大陸 or hk無關)。我覺得大陸人不是問題, 反而她們親戚不多tim! 我相信仁安幾受大陸人歡迎, 佢話佢次次睇醫生都有司機車佢來。對大陸人來說, 仁安算是最近的私家醫院啦!

大宅

有冇媽咪在沙田仁安生?

咁我個e生唔係仁安嘅e生, 係咪要喺仁安到搵個佢地嘅駐院e生呢? 同埋係唔係全程都要喺仁安到做產前檢查呢 ?

首頁

尾頁

跳至