跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

有冇9月bb識企....唔識反身......??????

大宅

Re: 有冇9月bb識企....唔識反身......??????

嘩!你bb好多頭髮呀!我個bb慢慢脫髮,現在少小很多!
姑娘話個個bb發展唔同,唔洗擔心!
我個bb2個月開始係sofa就坐得好好,坐bb車去街更人見人讚佢坐得好,但今日才轉身一次呀!

大宅

Re: 有冇9月bb識企....唔識反身......??????

我bb都係可以扶住野企,最長幾十秒都得,但又係返唔到身~
我觀察過佢係可以自已返到好側,但始終最後個一下未夠力咁,有時我會助佢"一臂之力"推佢一下幫佢返埋最後個野,跟住佢返到後有時會係度笑,好似好好玩咁,好搞野~
我都冇太担心過,個個bb發展唔同,有快有慢,你都唔駛太担心~

子爵府

我bb都係可以自已返側身, 扶住野企十幾秒都得, 但又係返唔到身,因為佢唔識將隻手放番出來...........

我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

我個女都係唔識返身,
打側身就可以,
將佢訓底,
佢就腳"young young" 想起身,
依家可以做到"拱橋", 一陣咁多la :mrgreen:

大宅

我bb都係唔識轉身ar 但係佢 4個月到就識企3秒 而家企5秒 0甘佢會唔會唔識轉身呢 ?-(

民房

我bb曉打側身only,
不過捉住我o地對手,
識自己坐起,
跟住就企起身

首頁

尾頁

跳至