想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

幾時可check到Bingo?

各位姊妹請指教:

我1 個cycle平均34天-38天不等, 但依家已超過34天且體溫一直高,唔知有冇機? 幾時可check到Bingo?

1月3日 36.9
1月4日 36.8
1月5日 36.7(M)
1月6日 無量
1月7日 無量
1月8日 無量
1月9日 36.9
1月10日 36.7
1月11日 36.7
1月12日 36.7
1月13日 36.7
1月14日 36.7
1月15日 36.7
1月16日 36.7
1月17日 36.7
1月18日 36.9
1月19日 36.7
1月20日 36.7
1月21日 36.67
1月22日 36.82
1月23日 無量
1月24日 36.58(dodo)
1月25日 36.53
1月26日 36.6
1月27日 36.76
1月28日 37.07
1月29日 36.92
1月30日 36.89
1月31日 36.95
2月1日 36.94
2月2日 37.01
2月3日 37.01
2月4日 37.01
2月5日 36.98
2月6日 37.08
2月7日 37.03
2月8日 37.03
2月9日 37.01

大宅

Re: 幾時可check到Bingo?

chicken,
如果e照你嘅m cycle, 我會at least 等到 day 40 先 check... 睇你體温咁高, 應該有機! 祝你生噃隻可愛嘅雞仔啦!!!

禁止訪問

別墅

chicken ,

我覺得你依家可以check下.祝你成功.

大宅

多謝你地祝福, 希望有機, 我打算過埋今個星期check下,不過上個星期開始間中有d黃色既分泌物及濕潤的感覺,唔知Bingo初期是否這樣?

大宅

chicken,
我初時都係多咗分泌 & 同理感覺到個肚對下嘅位置有d "chick"住"chick"住... 唔知係bingo仲以為係盲丫脹發焱... 嚇得我吖... 希望可以好快聽到你嘅好消息啦!

子爵府

我聽日應該會黎m, 但係近來又好多分秘, 個肚腸既位置間唔中會戚戚下, 不過又覺得個肚谷, 好似黎m 咁, 都唔知點

大宅

我今日體溫跌左,由37.1跌到36.77,但又冇m,下腹小小"戚"下,唔知點好,好擔心!!! :cry:

王國長老

月餅勳章 王國長老

chicken,
如果由37.1跌到36.77機會應該唔大. :cry: 可能最遲這1,2 天會mc...唔好失望,下個月再o黎過.

王國長老

月餅勳章 王國長老

chicken,
想再問多一句,你平時會唔會好晏先量溫o架!? 我見你mc 時都可以36.7 都好高溫喎!?

大宅

小慧,

我平日要返工大約7am量,依兩日因假期8:30-9:00am先量,不過我昨晚已M come, 我老公勁唔開心 :(

其實我有野唔明,排卵期是否體溫最低個日?但我
1月17日: 用俸俸驗到2條同色線個日並不是體溫最低,但有蛋白質分泌
1月24日: 體溫最低,俸俸驗到深淺色線,分泌似

民房

正常體溫應該是多少??

因為我排egg後這幾天體溫36.7-37, 大概維持了6日, 我有冇機會bingo 呢??

民房

上個月15號m days, 我持續頭5日是小小啡色的汾泌, 到20號才有血, 咁樣是否正常??

複式洋房

chicken:
我都係尋日來左m呀!!老公都係有d失望呀!因可能佢都心急啦!!上個月開始睇婦科,所以可能今個月開始有希望啦~~所以希望越大失望越大啦~~
唉.......有時想都唔知幾時先有呀!想下想下真係有d驚呀!
[img][/img]

大宅

yan2978

你上個月開始睇婦科是檢查還是問人佢攞排卵藥? 我都想搵婦科檢查下,你個醫生好唔好, 可否介紹下?

雖然今個月失敗, 我地下個月一齊努力啦

王國長老

月餅勳章 王國長老

hi chicken,

你平時都係七點鐘量溫??咁有無大動作過後先量溫??因為我見你d temp 由mc 開始到尾聲都頗高,正常36.7都算高溫期啦!! 而且正常黎講越晏量溫,溫度會越高...

唔緊要啦,今次雖然mc 左,但今個cycle 仍可繼續努力!! 祝成功!!

--->排卵期是否體溫最低個日?
排卵日係會較低溫但未必=最低溫的一日,只要排卵過後有上升(可能2-3days緩慢上升)0.2度或以上.

體溫由mc 到排卵都屬低溫期,直至排卵過後體溫會上升,為高溫期.直至mc 第一天,溫度會下降由再次低溫到排卵到高溫到mc.

希望以上可以幫到你啦!!

王國長老

月餅勳章 王國長老

junewpk,
我都聽過有d bk sisters 黎m 前係會有brown 分秘但就無5日咁長...你有無睇開婦科?? 不況問下e 生.

複式洋房

chicken~
我都係第一次睇,不過都好像ok呀!我見好多人去睇咋~我send左個pm比你呀!因我怕好像幫佢賣廣告呀!
[img][/img]

首頁

尾頁

跳至