意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 245|主題: 124184

跳至
Majolica Majorca

伯爵府

國民生產總值:15703

Majolica Majorca

packing好靚, 有無人用過, 好唔好用呀?

[size=large]好想買呀!

[size=medium]majolica majorca
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

男爵府

國民生產總值:7139

Re: Majolica Majorca

我用過lip-gloss同埋lip cream
lip-gloss唔lup,又令
lip-cream都幾好用,幾潤

大宅

國民生產總值:1367

精緻、超靚粉盒,可放2盒Eye shadow及1盒cheeks,價錢只是大約$70
Eye shadow - 顏色夠粉及夠貼,價錢只是大約$30
Honey lip gloss (PK155) - around $30
唇"go" PK345- around $30
Overall the price is valuable & reasonable

伯爵府

都幾平wor! 係日本邊度有得買? 有無地址?

大宅

國民生產總值:1367

我在日本池袋的Sunshine City地下街的藥房買,不過我唸日本大部份藥房都一定買到,唔會太難
vivienmak 寫道:
都幾平wor! 係日本邊度有得買? 有無地址?

男爵府

我係呢個網頁買lip-gloss都係$39
你可以去睇下
http://www.adambeauty.com/show_item.php?itemtype=detail&itemid=210&brandid=99&language=&startrec=&direction=

伯爵府

Lip Gross & Lip Cream有咩分別

男爵府

lip cream好似潤唇膏咁~
lip gloss就會令到有色~
Lip Gross & Lip Cream有咩分別

伯爵府

我最鍾意以下的products :

男爵府

我表姐下星期去日本公幹,我諗住叫佢幫我買支MASCARA maximum lash同埋lip-stick/lip-cream UV SPF18
仲有眼影,眼線筆同埋個眼影鏡盒,因為係日本買太抵喇
但唔知而家yen對幾多呢~
希望佢幫我買到啦~

伯爵府

可唔可以幫我買多支???

大宅

國民生產總值:1907

venusma,

你試過係果個網頁買嘢未? 可唔可靠?

男爵府

我買過喇,上兩星期買左支LIP-GLOSS同LIP-CREAM
我仲係叫佢寄比我,都冇去佢地舖睇過
因為見佢唔係貴嘛又包郵費呢
你怕既咪買支lip-gloss試下先囉,$39之嘛
可靠先再同佢買囉~
christywai 寫道:
venusma,

你試過係果個網頁買嘢未? 可唔可靠?

男爵府

不如你話比我知你想買咩
因為我表姐話驚過到日本見完客都夜未必幫我買到
所以我唔敢答實你,但我可以寫埋落我想買既野張list道
可唔可以幫我買多支???

伯爵府

我只是想要支mascara (上圖果支), black colour only

大宅

國民生產總值:2256

vivienmak
I saw this product in Causeway Bay 金百利 but I forget the price !

伯爵府

其實上網買都係$95, 係日本買$60到

男爵府

我想問係日本藥房買係唔係比係mj網上睇到既價錢平d架?

伯爵府

我諗係網上$+tax

男爵府

我諗係網上$+tax

咪貴d囉?

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.