跳至

首頁

尾頁

大宅

事緣今日我個仔去左免費試堂,原本都想join架,不過落堂時竟然唔見左我個仔,個老師話在裏面未出來,點知搵極搵唔到,有個男人話見到個男仔去了間舖外既右邊,我
走左好耐都搵唔到,好彩我叔仔老婆在間舖外既左邊搵番佢,佢已經走左去間舖既100米以外既吉野家,我不停咁諗,唔見左佢都唔知點算!個老師仲烏烏地.....如果佢見到我個仔衝左出去&有大叫,我仲可以原諒佢,but佢係唔知佢出左去&睇唔到佢,只係顧6-7個細路都攪唔點, 就真係好離譜!
我已經同左佢講叫佢睇緊d啦,佢都無睇住!我成日去"裝"個仔又俾佢見到我,所以我唯有"呢埋",點知就出事!

洋房

嘩!好過份喎!
連小朋友都TAKE CARE唔到....
比著我都唔放心擺低呀B上堂啦...

大宅

或者我個仔周圍走,所以先會發生.......

洋房

咁放低小朋友係個度就自然要有責任去take care佢啦...

民房

好過份喎﹗就算点周圍走都好,都冇理由走左出CENTRE出面喎﹗

洋房

agree!!!
原帖由 wwhhyy 於 10-2-22 17:50 發表
好過份喎﹗就算点周圍走都好,都冇理由走左出CENTRE出面喎﹗

男爵府

貢獻勳章

係呀,我都唔放心個仔放在centre,所以選centre安全是我第一關注的要點

原帖由 sara 於 09-9-27 00:48 發表
事緣今日我個仔去左免費試堂,原本都想join架,不過落堂時竟然唔見左我個仔,個老師話在裏面未出來,點知搵極搵唔到,有個男人話見到個男仔去了間舖外既右邊,我
走左好耐都搵唔到,好彩我叔仔老婆在間舖外既左邊搵番佢,佢已 ...

大宅

原帖由 sara 於 09-9-27 00:48 發表
走左好耐都搵唔到,好彩我叔仔老婆在間舖外既左邊搵番佢,佢已 ...

民房

好彩搵到,小朋友喜歡走來走去.老師要好專心睇住先得架..

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至