興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

可唔可以將最近的文件顯示,一次過清除呢?

如題

男爵府

Re: 可唔可以將最近的文件顯示,一次過清除呢?

工作列內容>開始功能表程式集>在文件功能表內按清除可刪除文件功能表的內容. 唔知你係咪講呢個?

珍珠宮

嘿嘿

係呀!我係指按開始>按文件>的內容?

男爵府

在"開始"旁邊空白地方right click, 按"內容", and then工作列內容>開始功能表程式集>在文件功能表內按清除可刪除文件功能表的內容.

珍珠宮

嘿嘿

我按"開始"旁邊空白地方right click, 按"內容", 但找不到工作列內容!

男爵府

係我講得唔清楚, right click按"內容"即出現"工作列內容"視窗, 然後按"開始功能表程式集", 在文件功能表內按"清除"可刪除文件功能表的內容
該用戶已被刪除

男爵府

or trytry 開始>設定>工作列及開始功能表

洋房

xp 寫道:
嘿嘿
我按"開始"旁邊空白地方right click, 按"內容", 但找不到工作列內容!

呢位太太, 係"開始"[size=medium]旁邊空白地方right click
係先click 開始,咁彈左一個start up menu, 咁再within start menu個"框框"內rightclick , 唔係desktop果到rightclick呀.

我諗你都係跟嘿嘿第二個方法喇

首頁

尾頁

跳至