嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

psp一問

想買俾老公做禮物,唔知而家邊度有得買,多少$$,行貨好定水貨好?

thx!

複式洋房

Re: psp一問

依家有既都係水貨
因為行貨應該未有

呢排無乜留意個價~
之前聽講約$2100 - $2300 包一隻"驚"
但唔知其他配件如火牛等等包左未???
買個時問清楚D 喎~~

呢D 貴野我呢D 窮人都係玩唔起架喇~~
~知足常樂~

伯爵府

好媽媽勳章

咁psp d game邊度有??

等待驗證會員

而家大概一個package都係2千頭.
全包: 主機/ 一個game/ 一個機套/ 一個火牛/ 一張32mb卡/ 一條白色手繩/ 一舊電池

d game 而家週圍有game/ 水貨機賣ge 舖都有.

行貨... 好似未有咁快有.
呢到就係佢地個official 網站, 基本上呢到有"登"ge game, 香港都有得賣click here

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

行貨應該在三月廿四日出, 係拖遲左, 原本是跟住日本第二個地方出, 到時美歐也出....
以加psp 唔係得太多game, 起碼三百幾蚊
豪華版跟個張咭得32mb 太少, 我是散買普通版包一隻game $2050 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至