跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

4個月時有何特別感覺?

民房

Re: 4個月時有何特別感覺?

Dear Billie & Winnie,

Happy New Year. 祝你和BB健康和快樂。
Feeling better than before la.
但是必需準時食野, 如果唔準時就好唔舒服。
就快四個月, 覺得輕鬆左。個肚反而無以前咁漲。
有無覺得時間過得好慢, 好似好耐致四個月, 幾時先等到生。
D朋友話到七,八個月都會好唔舒服。點算!!!!
多D和我討論,分享一下你的心得。

MoMo Hung
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

hi,昨天剛剛四個月,由我知道有左已經開始

禁止訪問

該用戶已被刪除

民房

我每次吃完飯﹐感覺好不舒服﹐ 肚子好漲﹐ 而且晚上小腿時常抽根﹐你們可有此情況。

民房

我而家都15w,開始見肚,夜晚仲感覺好似大d tim!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

choifung618
我又係成日訓覺訓都隻手痺晒呀
[quote]
choifung618 寫道:
hi,昨天剛剛四個月,由我知道有左已經開始
[img=500,400][/img]
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

複式洋房

Hi All:

我都有小腿抽筋呀,
e生話因為阿b搶走我地d鈣, 所以我地要飲多d奶呀..... :-P
[url=]Baby Gaga[/url]柏倫小檔案柏倫小檔案2

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

我不嬲都係側睡, 所以應該唔關事, 因為我差不多晚晚都手痺到醒, 最奇係我向左睡, 應該左手痺, 點知掉轉係右手痺, 向右睡居然係左手痺, 奇怪 ?-(
Billie&Winnie 寫道:
miu~miu ,
是否側睡所以手痺?
[img=500,400][/img]

禁止訪問

複式洋房

由有左到宜家無咩特別感覺 只系一個月內肥左5kg 好勁呢 會唔會肥得太快呢 我都無特別食過地咩補野 只系少食多餐左 上次一個月前睇醫生照左 醫生話有個腫瘤 要再觀查一段時間 如果個瘤大得快過個bb話就要做手術 我好驚呀 唔知點算好 好擔心要做手術 
唔知有無媽咪有呢種情況呢  

伯爵府

我相信我開始感覺到小b係我肚有胎動 feel.

複式洋房

我都感覺到bb 係肚度游呢游去呀,
尤其係夜晚佢起碼都動幾次,我成日都感覺到,
不過我就驚可能係我的睡姿令到佢唔舒服所以佢先成日
夜晚亂動!不過唸起佢動,個種感覺又幾開心又興奮,
希望bb佢乖乖la,唔好令我擔心la :lol:

大宅

demon_lover13 :
你果個腫瘤生在哪,你要小心呀,一定要定時檢查

我都開始見肚了,但體重和以前仍是差不多

首頁

尾頁

跳至