烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

澳門~食晚飯去邊間好

一家大細去澳門, 食晚飯(中/葡國菜)有無推介呢?
Many thanks!!

?? 該用戶已被刪除

Re: 澳門~食晚飯去邊間好

別墅

Flamingo 紅鶴餐廳,在氹仔凱悅酒店裡面,環境唔錯,不過啲野食唔係好啱我,地道葡國食物,我覺得此處係食環境,價錢屬中上!
海灣餐廳都唔錯,都係地道葡國食物,價錢屬中上!
長城燒烤係我嘅推介,平靚正 :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

多謝兩位既意見.
想請問KimKim, 可否提供"長城燒"既地址?

mamee

洋房

船屋餐廳. 好出名架. d野好食又唔係好貴.
地址: 河邊新街289號AA地下 -- 媽閣廟附近
不過你坐的士, 話去"船屋餐廳". 司機就知.

別墅

我冇"長城燒烤"正確地址 ?-( 我在皇朝按摩中心按脚,在新口岸宋玉生廣場264號地下L鋪,"長城燒烤"就係佢隔離,記住食南乳雞翼,好夠味!其他燒羊扒、牛肋骨實叫幾件啦,仲有炒飯、炒麵、炒菜乜都齊,又冇加一,不過幾多人,直得一試 我情人節會去 Macau,定會到長城燒烤食晚飯 :mrgreen: 午飯會去食翅,嘩!諗起都流口水

大宅

媽閣廟附近間"船屋餐廳" , 食葡國菜 , 真係好味 !
中菜我鍾意去"陶陶居" , 一定叫古法魚翅湯 , 好正呀 !

子爵府

其實單獨都同老公去過海灣餐廳, 真的不錯.
不過今趟會同埋仔仔, 婆婆同舅父仔地一齊去, 所以先想再睇下有無其他餐廳值得一試.

我聽日去澳門lu, 好多謝各位意見!!

mamee

首頁

尾頁

跳至