意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 5|主題: 127545

張大偉僱傭中心

子爵府

國民生產總值:14148

張大偉僱傭中心

有冇人去過呢間請工人?

大宅

國民生產總值:1933

Re: 張大偉僱傭中心

我兩個工人都在此請的,有咩想問??

子爵府

因為我想請工人,想睇下呢間既口碑好唔好~
你覺得老實嗎?

大宅

都算老實,你諗下la我兩工人都在此搵(佢地專供印印),到現在為止都不錯.第二個中英都得呀...
係agent fee個人覺得比出面貴小小...但我老公話呢間跟得好,貴小小無問題la

別墅

國民生產總值:719

係咩, 我都係經呢間播, 佢收我$1800, 我覺得都算平, 佢收咗你幾錢呀?

子爵府

tamannabel,

咁又係呀~貴小小好過有麻煩野.
本來我諗住去海外僱傭,但後來有d人又話佢地唔好,所以想搵間老實d!咁我去睇下先~

shanpig,

$1800?請問係咪印印?好抵wor~包咩架?仲有呢個價係幾時?

大宅

國民生產總值:3114

以前個sales轉左去張大偉僱傭中心, 佢話我印印或介紹朋友都可以免收手續費wor. 有需要可p.m我.
:lol: :wave:

別墅

mara 寫道:
tamannabel,

咁又係呀~貴小小好過有麻煩野.
本來我諗住去海外僱傭,但後來有d人又話佢地唔好,所以想搵間老實d!咁我去睇下先~

shanpig,

$1800?請問係咪印印?好抵wor~包咩架?仲有呢個價係幾時?

係印印, 全包, 上年十月

大宅

shanpig04 寫道:
係咩, 我都係經呢間播, 佢收我$1800, 我覺得都算平, 佢收咗你幾錢呀?

唔係呀!貴你差不多一倍,你是誰agent staff,$3000(只是不包兩年保險,其餘包哂喎).係上年5月既事

大宅

sorry 是額外比多1年保險....

大宅

shanpig04:
睇完你個agent fee,心有d覺笨可能她見我很急用,當時話平d都唔得,咁你個工人ok嗎?
我個樣樣都很做,總之佢初來時要執正d.佢知你有要求就唔會放縱... :lol: :lol:

別墅

tamannabel 寫道:
shanpig04:
睇完你個agent fee,心有d覺笨可能她見我很急用,當時話平d都唔得,咁你個工人ok嗎?
我個樣樣都很做,總之佢初來時要執正d.佢知你有要求就唔會放縱... :lol: :lol:

我係朋友介紹, 可能咁所以平d, 我個你話佢衰, 又衰吾晒, 你話佢好咩, 又吾算. 不過, 由於我係第一次請工人, 所以以為對佢好d, 佢又會對你好d啦! 原來係吾會ga. 我初頭對佢真係幾好ga, 佢鍾意食咩就自己整, 每晚九時就可以沖涼跟手休息, 重每月二次打idd返印尼. 但佢都仍然對我講大話, 又對bb吾好, 半夜三更bb哭佢奉旨吾會出嚟問下我需吾需要幫手. 我後嚟cut晒佢d 福利, 佢知衰又做得好番小小. 但我決定了三月尾會叫她番歸, 賠一個月就一個月, 我費事佢落毒呀! :evil: :evil: :evil:

大宅

國民生產總值:2503

I paid $3000 for a finish contract Indo maid, including boby check fee

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.