意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 21|主題: 89393

跳至
GUCCI既水餃袋,專門店仲有得買嘛?

大宅

國民生產總值:1763

GUCCI既水餃袋,專門店仲有得買嘛?

如題~~~~
我唔識整張相上黎呀,個袋2000幾呀?
唔知有無媽媽知道呢?

水晶宮

國民生產總值:68006

Re: GUCCI既水餃袋,專門店仲有得買嘛?

no stock la....

侯爵府

國民生產總值:20058

專門店無得買,去二手店問吓啦

公爵府

國民生產總值:27490

2019勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

上星期在金鐘專門店還有得賣但是"布料"質地。

男爵府

國民生產總值:9822

好媽媽勳章

草仔仔,
我唔知妳所講既水餃袋, 係邊種SIZE, 我上個月就ADMIRALTY果間買咗最細果個05年MODEL $24xx,係啡色, 而我個朋友上個禮拜就係CAUSEWAY BAY 利園果間GUCCI 買咗個新出黑色, 比起我個又大d, $27xx.

複式洋房

國民生產總值:434

我之前都想買,但佢冇貨,留咗電話都冇覆,現在出咗05年款嗱!
731mon,
你可唔可以整張相上黎睇呀!謝!

男爵府

好媽媽勳章

小芊,
我之前都係想買04年款, 不過話已然冇了, 於是買咗呢個05年款!!

大宅

國民生產總值:4977

731mon,
請問04年同05年個款有咩分別ga?ths.

禁止訪問

國民生產總值:17180

大宅

731mon:我就係想買lee隻袋喇,我想買中size呀,
唔知仲有無呢?我自己0意黑色多d呀
你起邊到買架,我想去睇下

大宅

731mon :我PM左你呀,你睇下喇,^^

男爵府

好媽媽勳章

yoby328 ,
04年個款有3個size, 不過已經冇哂貨好耐了, 05年最新出就係我買呢個, 我就覺得細咗d, 之後再出咗了另外一個款, 大過我買果個, 不過只係得黑色!!!

男爵府

好媽媽勳章

堯堯豬媽,
$24xx, 係最細既size

大宅

731mon :20CM真係好細呀-,-

男爵府

好媽媽勳章

草仔仔 ,
前幾日我朋友就係causeway bay 利園果間買到新出既中size, 都係黑色既!!! $27xx

男爵府

好媽媽勳章

草仔仔,
唔好意思, 我度清楚係36cm至啱!!!
低部塊皮係 18cm x 18cm.

複式洋房

國民生產總值:434

731mon
唔該你呀,等我這幾天去專門店睇吓先,多謝你報料!

大宅

731mon:36CM都好d呀,我一陣去睇下先..唔該晒你呀 :wink:

別墅

國民生產總值:660

731mon,

請問全克色果款,條帶係咩色架? Thanks.

Daphne

男爵府

好媽媽勳章

Daphne ,
係紅綠色.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.