美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

邊隻EYE GEL/EYE CREAM 好用呀??

唔該各位媽咪可否介紹一下那隻EYE GEL/ EYE CREAM / MASK 可有效改善黑眼圈和眼袋呀??
因我的工作是SHIFT的~有時捱夜都幾傷神~
THANKS A LOT!

男爵府

Re: 邊隻EYE GEL/EYE CREAM 好用呀??

sisley都幾好

洋房

我有隻德國藍甘菊精華可以eye gel或eyemask兩用嫁, 加埋按摩可以去黑眼圈同眼腫$100/20ml 全天然成份, 無防腐劑
所有的情感的根:cheeze: 還是愛

民房

價錢好吸引, 那裡買? 英文是什麼?
choiyee423 寫道:
我有隻德國藍甘菊精華可以eye gel或eyemask兩用嫁, 加埋按摩可以去黑眼圈同眼腫$100/20ml 全天然成份, 無防腐劑

洋房

這是我自己調配的香薰eye gel/mask兩用的

複式洋房

glycel

複式洋房

我而家用緊韓國果隻"雪花秀"眼霜,都好好用,全中葯成份,有人蔘精華,促進血液循環,除黑眼圈好好,絕對試得過$800 20ml

男爵府

真係咁好用?咁都唔萛貴喎,sisley都要$850,15ml啦
AnnLeung 寫道:
我而家用緊韓國果隻"雪花秀"眼霜,都好好用,全中葯成份,有人蔘精華,促進血液循環,除黑眼圈好好,絕對試得過$800 20ml

大宅

畀面勳章

Decleor - Soothing Eye Ciontour Gel

幾work, 你試下

複式洋房

我是超級熊貓,用了兩星期,D同事

男爵府

咁好似幾好喎,因為我都係超級熊貓,等我用完sisley試下先

洋房

我而家自己調配個隻係有的eyegel
人參、玫瑰、甘菊同蘆薈精華同維他命e調配出來的, 有效減輕眼紋同黑眼圈, 又補濕, 只係$100/20ml, 係澳洲料來的, 因為我自己的香薰治療店幫人訂開所以先咁平

如果有興趣可以留名同電郵

民房

AnnLeung:

"雪花秀"眼霜邊度有得買,可唔可以去眼紋,一支大約可以用幾耐

大宅

You can find 雪花秀 counter at Admiralty Seibu !

複式洋房

徐左西武,中環都有專櫃
shop24,central building,pedder street,H.K
Tel:31029981
seibu,pacific place,admiralty,H.K
Tel:29189959
詳細中文地址,你可以打電話問

大宅

2020勳章

各位,thanks ar~~我都係超級熊貓眼~~
今次有救~~嘻嘻

男爵府

我朋友介紹我用Estee Lauder 0既 Re-Nutriv Intensive Lifting Eye Cream,我覺得用0左0的眼紋少0左同眼肚firm 0左.

價錢如無記錯係5百幾蚊,15 ml
違規簽名-超版代刪

大宅

AnnLeung
係cream狀定係gel狀呀?立唔立呀?
珍惜眼前人[/url]

複式洋房

是lotion來的,一D都唔立,因我都好怕用立的護膚品的。

首頁

尾頁

跳至