意見反饋
義工

產前產後 今日: 35|主題: 240763

有冇親戚朋友比o左利是未出世o既BB呢?

大宅

國民生產總值:3541

有冇親戚朋友比o左利是未出世o既BB呢?

我BB就有lu~大年初一已經逗到幾百蚊lu~成績唔錯呀!

男爵府

國民生產總值:5187

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 有冇親戚朋友比o左利是未出世o既BB呢?

我都有收到親戚朋友比利是我未出世的BB,聽聞話要留都BB出生先好拆佢的利是

男爵府

國民生產總值:6328

我bb預產期下星期三呀,但昨日年初一都收到十封呀,希望今日再接再厲啦,heehee

洋房

國民生產總值:433

I received some too.

大宅

國民生產總值:2497

係唔係如果有人比利是比未出世既bb,係唔係要等bb出左世先可以拆嫁

大宅

國民生產總值:2155

maggie

蘇蝦好犀利喎,咁快就有幾百蚊,可以去shopping買bb野lor

大宅

sophia,

係呀係呀 :lol:

不過老公同我都諗住儲起o的錢幫bb開戶口呀~

侯爵府

國民生產總值:22123

maggie,

我未出世既bb都收到24封利是, 未來外公竟然封
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

honey,

原來你個bb先係最威水!

今日年初二都逗到唔少利是比BB呀,有o的親戚仲寫埋祝福語o係利是封上面,我會留返比bb睇o下呀~ :mrgreen:

男爵府

國民生產總值:9358

2018勳章

我都收到很多親戚比利事bb
都有成10幾封,e家先係6個幾月
仲唸住明年先有,估唔到佢咁快就逗利事 :mrgreen:

別墅

國民生產總值:720

有呀

伯爵府

國民生產總值:15915

我就快出世的b仔都逗了好多利是,我同老公都諗住幫佢儲起.

侯爵府

國民生產總值:20300

我冇親戚比利是我未出世o既bb, 我都估唔到真係冇人會比; 不過我同老公就封o左兩封大利是比bb。

大宅

國民生產總值:3218

得2封~~

男爵府

國民生產總值:6328

初一bb就收左十封,初二就收左4封....
我媽媽佢地就話成日都見,所以等bb出左世先比佢喎.....
我都好開心呀.....

大宅

國民生產總值:1464

我BB都有呀!我會留番俾佢嫁! :-P

大宅

國民生產總值:1621

全部都有比,只有我媽咪嗰邊D親戚冇比,連我D朋友都有比埋肚裡面個細B~~
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

民房

國民生產總值:39

有呀,我預產期係3/3/05, bb收到有成1700蚊利是,用來將來買野俾bb.好開心.
bb已調了頭,隨時生得,所以心情好緊張,希望bb健康啦!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.