想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

過年喇, 又係要俾人問"幾時生"o既時候, 好煩!

快d過埋呢幾日就好lu!

大宅

Re: 過年喇, 又係要俾人問"幾時生"o既時候, 好煩!

Capuccino ,

唔好咁在意他們講乜啦, 佢地冇話題罷 :evil: , 我次次都耍佢地話有計劃o家啦, 之後開個topic講其它野 :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

我都係咁話! 當聽唔到,or笑下咪算囉!

大宅

每一個親朋戚友都向我說...年生貴子..添丁發財,三年抱兩

annie ;-)

禁止訪問

子爵府

係呀.....好討厭!!

大宅

畀面勳章

係呀, 今年個個都叫我生個雞BB, 由其是我的奶奶

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

可能D人無咩話題,所以咪成日問囉~
我都好有同感,俾佢地問到好煩! 唉__! 你見到我有,咪有囉;冇,咪即係未有囉~問乜鬼oY?!
Childhood is journey, not a race.

複式洋房

各位,
我都生咗一個,但都比人叫我快d再生多個(我老公果邊),我都好煩!

子爵府

好媽媽勳章

我都係呀...都唔知點答佢地好, 我老爺鬼死咁恨孫, 之前已經叫d阿e車輪轉咁問我幾時生, 又同老公講叫我生仔唔好做野...我只係識答佢地遲d先啦, 兩三年後啦, 搞到我好似做錯事咁....

民房

我的奶奶都係咁, 成日有意冇意都叫我快d生, 但係生到先得, 我夠想啦, 我咪成日耍佢30歲前生, 但呢招已經就"泥"唔可以用!!

大宅

哈哈...過年親戚朋友聚會(一年一度果d...),有咩好講丫?
你有細路,咪o羅細路做話題o羅~~嘩..亞邊個邊個又高左好多啵(唔曉高...侏儒咩?)...讀幾年班呢(舊年咪講過三年級o羅...加一年咪四年級o羅...)?...
你冇細路,仲有咩話題?焦點自然在你肚皮裡!

男爵府

以前未有BB時, 去珍拜年, D親戚實問, 幾時生呀? 好喇, 到而家我亞B今年3歲, 去珍拜年, D人過問係時候追多個喎, 做咩唔生多過呀? 年年如事這! ?-(

大宅

你個b好靚仔!!

loklok0104 寫道:
以前未有BB時, 去珍拜年, D親戚實問, 幾時生呀? 好喇, 到而家我亞B今年3歲, 去珍拜年, D人過問係時候追多個喎, 做咩唔生多過呀? 年年如事這! ?-(

民房

叫佢問個天啦, 唔係我同你話事.

禁止訪問

別墅

mrs.josephina 寫道:
叫佢問個天啦, 唔係我同你話事.

同意
! ! ! ! ! ! 明天會更好,希望在明天 ...哈 哈 哈! ! ! ! ! ! Good Lucky........ Yessssssss ! ! !

民房

hotdogpapa 寫道:
哈哈...過年親戚朋友聚會(一年一度果d...),有咩好講丫?
你有細路,咪o羅細路做話題o羅~~嘩..亞邊個邊個又高左好多啵(唔曉高...侏儒咩?)...讀幾年班呢(舊年咪講過三年級o羅...加一年咪四年級o羅...)?...
你冇細路,仲有咩話題?焦點自然在你肚皮裡!

估唔到妳都幾攪笑喎,睇完後笑到我肚都痛埋!
不過妳都講得幾啱嘅 ,大家努力D啦!

男爵府

JJ2005,

JJ2005 寫道:
你個b好靚仔!!

[quote]
loklok0104 寫道:
[/quote]

多謝你既讚賞! :-P 佢細細個已好cute既喇! 你睇.....對嗎?

6 mths.......................................................................6 mths
9 mths......................................................................4 mths

happystar,

唔洗灰心架, 繼續努力吖, 我相信新既一年上天一定會給你一份喜悅既禮物!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至