想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 過年喇, 又係要俾人問"幾時生"o既時候, 好煩!

happystar,

唔好唔開心, 係度講出哩會舒服d,
我都係啦, 比人係咁問, 唔係我奶奶個邊d人,
而係我阿媽個邊d人, 話我點解仲唔生呀, 我個女
細你一年, 個仔都己經10歲啦, 又話邊個啱啱結咗幾年婚,
己經有兩個小朋友啦, 聽完佢地講, 無壓力都變有壓力.

今日番到公司, 又聽到有人有咗, 真係煩, 唔好俾我
再聽到啦.

minnie

子爵府

我就同佢地講,快喇!現在正在努力中,出年你地就要封利是比我個b喇!
]

複式洋房

係喎, 下次咁答先

禁止訪問

大宅

muihsu,

我唔可以咁同佢地講,"就快啦", 佢地會隔咗一段時間記得問你, "你唔係進行中咩, 點解咁耐都未得既", 都唔知點答佢地.

minnie

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

dear all

d 人咁八掛又多事, 佢地有 b 生都唔識教啦, 唔使理佢地呀! 我地準備做媽咪既, 自己一定要開心 d, 咁又靚又乖既 bb 先會快快來. 祝大家早日bingo

我地已經算唔錯啦, 呢代人唔生都唔出奇, 上一代咪仲慘, 周圍俾人唱無仔生, 我都有長輩試過, 仲攪到心理有問題添.

而家我覺得最慘唔係俾人問幾時生, 而係好以我尋日個幾個三張有多既女同學, 俾人講: 嗱, 攞埋今年利是好囉喎, 出年你要派番俾我個仔架. 唉, 你估人地嫁唔出好開心咩. 至少我地有個 partner 呀, 未嫁個 d 係連步驟一都未做, 等到嫁得出, 可能連經都收埋囉. :cry:

首頁

尾頁

跳至