少年成長

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人用緊3G電話?

想屋企+手電用3G,多D同仔仔見面,有冇試過用"和X",請比D 意見呀?!Thanks!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Re: 有冇人用緊3G電話?

我屋企用和記v-fone,老公用3G,佢成日打返來搵仔,我亞仔每次都搶住聽電話問DADDY响邊,好開心.
我老公用LG8120都OK,但我唔鍾意部V-FONE,因間中部"神"野會SHORT,打唔到/唔通.
等約滿後會將手機轉用3G,到時應該仲抵用

複式洋房

我都係用緊! okay 啦, 如果有小朋友的話, 因為當你好miss佢o地那刻, 3g 視象的而且確可以一解"相思".

不過除此之外冇乜特別, 上佢個web勁慢,又唔可以用人地d歌仔做玲聲or公仔做wallpaper. 一定要用番佢
o地 provide 的 玲聲, wallpaper. 接收亦普通, 斷線, 窒窒通情形好密, 特別是在mtr內.

所以我都打算約滿後用番 2g.

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

我同老公都係用和記3G喎,斷線,窒的情況只係偶然出現,整體來說都唔錯喎
鈴聲,我用MP3歌仔,另外錄左阿女唱的歌做鈴聲,哈哈,包無人一樣
最正係只要我或老公在奶奶家(阿女在奶奶家揍),另一個沒上去都見到阿女,正∼∼∼∼∼∼∼∼

大宅

如果個電話高用量兼用黎揾食,就吾好轉3G住喇!傾緊野斷線好大wok架ma,我老公仲試過2次無la la冇晒D record,連phone book都冇埋,打電話去complaint,和記話因為佢地upgrade緊個system wor!3G信吾過!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

我剛轉左和記,出左2部8310,0機價.我同個女用3g通話,吾錯wor~~估吾到我住元朗好僻地方都收到3g.我都幾滿意..3g係我地d有小朋友的家庭用好d.佢地成日想知媽咪daddy係邊度...

首頁

尾頁

跳至