夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

老公同舊女友聯絡

今朝無意咁發現左佢download前女友d相,咁即係仲有聯絡啦,我好唔開心,點解明知我唔開心仲要去做?我同佢講,佢話會delete晒d相,咁又代表咩?
我係咪好小器?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 老公同舊女友聯絡

佢DL黎做咩呀?雖然佢地未必有野!但都唔可以輕視!我唔信再見亦是朋友!

禁止訪問

複式洋房

有無攪錯, 做咩要dl舊女友d相???
雖然佢話會delete, 咁佢又仲咩要dl???
小心d為上.

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

俾著我知道都嬲到震啦!
你嬲,係好正常,唔係你小器!
咁你有冇問佢d/l 黎做咩?! & 問下佢,如果有日佢見到你d/l ex-bf d 相,佢會有咩感受?!
佢呢個動作真係令人好有危機感....!!!
Childhood is journey, not a race.

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

if i were you, i will be very, very angry!why should he download her pictures? what are they for? i won't send my pictures to my ex-boyfriend unless i still love him. so, i really feel scare if my husband download his ex 's picture ?-(

男爵府

你哋結咗婚未+?

禁止發言

禁止訪問

複式洋房

係大量定點架???
同埋唔代表咩既者........
佢DELETE番佢可能唔想你唔開心者........
大家傾下啦............. :mrgreen:

禁止訪問

大宅

我老公個前度女友有左BB呀,
我心諗我有BB,你又有左BB,都唔知係唔係既,
我老公尋日見到佢前度女友個妹呀,就問佢點呀,我即刻唔出聲呀,正一衰人黎呀,可能我自己小器掛
但咁樣聽到老公咁樣咁佢點呀,自己個心都唔好受呀,老公好似仲關心佢咁呀,我夠有左喇,又見下佢問下我點喎 :evil:

複式洋房

草仔仔 寫道:
我老公個前度女友有左BB呀,
我心諗我有BB,你又有左BB,都唔知係唔係既,
我老公尋日見到佢前度女友個妹呀,就問佢點呀,我即刻唔出聲呀,正一衰人黎呀,可能我自己小器掛
但咁樣聽到老公咁樣咁佢點呀,自己個心都唔好受呀,老公好似仲關心佢咁呀,我夠有左喇,又見下佢問下我點喎 :evil:

唉......... 普通社交問候者......... :mrgreen: :mrgreen:

大宅

普通社交問候者??
可能係喇,但個心真係好唔舒服嘛!!

大宅

細菌小子 :嘩..而+6點幾咋,你唔駛訓呀? ?-(

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

絕對唔係少氣, 嬲係正常既!!!
果個女仔對你老公有所企圖, 而你老公又 download 人地 d相, 好有嫌疑, 你要提高警覺, 一定要話比你老公知, 唔容許有咁既事情發生, 否則後果自負!!!!!!!

男爵府

有無聽過一句話????
[size=x-large]女人咩都可以同人分享 唯獨自己男人唔可以!!!!

你同佢講啦~~~~
佢在乎你就應該避忌 :exclaim:
村姑 亞Bee

男爵府

[size=x-large] :-x
村姑 亞Bee

首頁

尾頁

跳至