潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

日本大板有什麼好買?

洋房

Re: 日本大板有什麼好買?

For mammi: Blue label, agnes b, make up ....
For BB: miki house, combi....
But should check the price first since the YEN is very high so may not have big difference between HK price and Jap price
我係安嬰兒BB

大宅

心齋橋出名買遮
[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

禁止訪問

複式洋房

買FANCL 飲料~~
我見我朋友去親, 都有人叫佢幫手買呢D
~知足常樂~

複式洋房

YanYan 寫道:
心齋橋出名買遮

係機場三樓都有D又平(大約HKD20-40左右)又輕既遮賣的呀,D色都ok的呀... :mrgreen: :mrgreen:
機場地下個層有D巨蜂和果子(唔知now有無得買,我上年11月去個時有)都幾好味的呀,仲有白兔和果子(唔記得左係唔係和果子)d味道都ok的呀,雖然無巨蜂和果子咁好味,不過佢整到好cute的呀...
同一層(係賣和果子對面舖)有d唔記得叫咩既"烏冬"都一樣咁好味的呀,又唔貴喎,不過就要自己煮先有得食...
另外係日本賣個d名牌手袋好似靚d同多d款選擇,好似仲比香港平少少添呀(如果無記錯價錢的話)...

禁止訪問

洋房

一個人飛 寫道:
買FANCL 飲料~~

係咩, 得唔得架 ? 我又試
[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v664/jerryphyllis/Untitled-71copy.jpg[/img]

複式洋房

KEEPFIT 寫道:
[quote]
一個人飛 寫道:
買FANCL 飲料~~

係咩, 得唔得架 ? 我又試

首頁

尾頁

跳至