意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 6|主題: 77826

有冇bb出世時眼細細,大大下變番大眼仔/女 ar

複式洋房

國民生產總值:101

有冇bb出世時眼細細,大大下變番大眼仔/女 ar

我同先生對眼都好大.但唔知點解生左個朦豬眼既囡囡,
有d唔開心.

伯爵府

國民生產總值:18477

畀面勳章

Re: 有冇bb出世時眼細細,大大下變番大眼仔/女 ar

會變大眼, d眼"陰"毛會變長, 單眼皮會變雙眼皮, 放心 :mrgreen: 六個月左右啦 bb現在多大

大宅

國民生產總值:2918

係呀, 我個仔出世時隻眼好細, 依家隻眼好大, 不過我都係鍾意佢初出世時矇豬眼個樣, 好得意

公爵府

國民生產總值:25970

版主

BB 一路一路變o家

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

我囡囡出世時對眼都好細,又單眼皮
到大約6個月開始,就幾左雙眼皮,對眼仲好大
My Two Princess

男爵府

國民生產總值:7229

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我眼大,老公眼幼長,個女出世時無人話佢似我,但收左水,眼睫毛長了,而家兩個多月好似我細個bb相個樣,唔駛擔心!

複式洋房

國民生產總值:101

多謝各位解答:
我bb而家幾日人仔.
不過佢對眼真係好好細果播.
希望佢真係可以好似妳地d仔仔女女咁變番大眼仔/女啦,

洋房

國民生產總值:68

我個臭豬仔出世果陣時對眼好大架,仲雙眼皮tim,而家三個幾月,反而對眼細左,仲變左單眼皮tim,唔知大大下會唔會又變返大眼呢? :mrgreen:

複式洋房

國民生產總值:341

我同老公一個雙眼皮,一個單眼皮∼
我個女出世果時2邊都單,眼腫腫咁∼
3個月果時2邊都雙,依家半歲又一邊雙一邊單…
激死…
唯有同自己講,單雙眼皮,大眼細眼都好,
我都一樣係會咁錫佢∼
浦浦既小寶貝,子靈女女,於8月22日QE出世∼ :-D

男爵府

國民生產總值:7139

我個囡都係,一出世幾醜樣
眼細鼻扁,口大
到佢6個月左右隻眼開始大,因為有雙眼皮
不過個鼻依然都係扁,大d會高就好喇

男爵府

國民生產總值:6157

loklok_mami 寫道:
我個臭豬仔出世果陣時對眼好大架,仲雙眼皮tim,而家三個幾月,反而對眼細左,仲變左單眼皮tim,唔知大大下會唔會又變返大眼呢? :mrgreen:

我阿女都係咁,一出世眼皮好好好深既,點知出左院變左單.依家大左,就黎3yrs,就開始雙番d,真係r頭... ?-( ?-(
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

別墅

國民生產總值:751

我侄仔出細時單眼皮眼細無睫毛﹐大家都覺得佢醜怪﹗但係大大下佢單眼皮變雙眼皮﹐還有長睫毛﹐簡直係個靚仔﹗

別墅

國民生產總值:877

我bb就來3個月, 都係單眼皮, 初初都有為呢d野唔開心, 因為女仔始終都係雙眼皮靚d...但我老公就話最緊要係bb健康, 我又覺得佢講得好啱, 所以我現在已不再執著了.

芷子 寫道:
多謝各位解答:
我bb而家幾日人仔.
不過佢對眼真係好好細果播.
希望佢真係可以好似妳地d仔仔女女咁變番大眼仔/女啦,

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.