意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 13|主題: 77824

請問一下你地個BB 幾多個月識轉身

別墅

國民生產總值:835

請問一下你地個BB 幾多個月識轉身

我 BB 已五個半月但係仲咩轉身呀.....

男爵府

國民生產總值:9822

好媽媽勳章

Re: 請問一下你地個BB 幾多個月識轉身

carriegary,
我亞囝o係差一日4個月大時, 就識自己轉身同伸返雙手出來!

大宅

國民生產總值:1147

我BB7個月啊先完全識,但而家又擔心焗到。

別墅

國民生產總值:994

4 個月識轉身,6個月學坐,有d bb早,有d bb慢,唔駛擔心,如果有問題可問健康院姑娘.

大宅

國民生產總值:4169

我個仔都係7個月識轉身啦.

民房

國民生產總值:95

我個bb4個月左右識轉身,唔洗擔心有dbb快,有dbb慢

男爵府

國民生產總值:6788

好媽媽勳章

carriegary 寫道:
我 BB 已五個半月但係仲咩轉身呀.....

我個女五個多月,都係未識轉身,但唔緊要,因我相信總有人會早些,及有人會慢一些

男爵府

國民生產總值:6760

3個半月!

伯爵府

國民生產總值:16900

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

3個月

男爵府

國民生產總值:5404

5個半月
[em:3 :]

男爵府

國民生產總值:8806

4個月

別墅

國民生產總值:880

4個月.

男爵府

國民生產總值:7028

6個月

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.