心聲留言

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 我個衰99居然講d咁說話

別墅

栗子媽媽 寫道:
你真係好有品
比著我5知有冇咁高eq

AGREE. 你俾人咁話法都仲有幽默感, 你老公娶到你係福氣.

等待驗證會員

妳奶奶飲醉酒呀?語無倫次 ?-(
bk閒人

大宅

你99真係有病 你都應該同佢講 你有個eq0甘高既媳婦你都好好彩 我係你 我一早就左鬧佢十世 話之佢係唔係新年 年初一我返去個死肥婆到 佢就抱住我個女係0甘fing fing 住佢去我老公伯爺屋企拜年 (住樓下) 我就好似ar4 0甘跟住後面 請大家幻想下 一個死肥婆 著住對豆零鞋 fing fing 下0甘行係點 我真係想一巴摑落佢到 去到伯爺到我個月係0甘喊 佢就係0甘fing 佢知自己攪唔店 緊係la 佢一向都唔識湊 佢0的仔女都唔係自己湊 更加唔識做人老母添ar 後來我抱返個女佢先唔嘈 佢見唔嘈 問都唔問 又一手搶左個女 繼續fing 我真係想一腳踢埋去 返到自己屋企 又話叫我行開 佢攪得店wor 點知咪又係要俾返我 自己唔得就唔好扮la 我有0的0甘既99 行街都唔好話識我ar

伯爵府

sukipopo:

你果個已經好好啦,我果個仲衰呀,不過都係唔講lu,費事一陣又比人鬧我 :mrgreen:
父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

禁止訪問

大宅

hi 琳琳豬媽,
你好勁ar 我笑到肚痛ar,你個肥99咁搞笑,我好想快d睇汪呀姐&胡杏兒果套"我的野蠻99"字番佢

大宅

德德媽咪,
難以想像ar你99咁黑心,咪鬼理佢la,同老公更加親愛的
激un佢

大宅

心願,
講啦 :-P 唔好屈在心ar,bk姊妹會明架.我從不在外斁99d
衰野架,但在bk可放心ma :lol:

子爵府

onon1022 我又分享吓先,個日係年三十晚,去老公個婆婆食團年飯,但我重坐緊月,人多無位座我老公夾菜比自己無理我,佢屋企人比個位我,坐duck又遠,夾唔到菜,佢居然夾比人都唔夾比我,到我出聲,佢唔知去左邊^~^,食左飯佢zzzzzz,好嬲我發脾氣,佢笑笑口話sorry law,到年初二去拜年,佢終於同我講聲,(老婆,食飯la).
onon1022,好like yr bb

大宅

sukipopo:
我99 對我黎講一0的都唔攪笑 佢好克我憎 我真係頂佢唔順 你話ar 5十幾age 仲要去纖體 仲要俾人呃 而2什3唔講俾人呃左幾多錢ar 0的0的真係叫ball大無腦 你話整完後個老公會欣賞就話 但係佢離左婚ga wor 佢show 俾邊個睇ar 我唔知佢0甘大個人 個腦趺左去邊 佢0的0的私人野我都唔想知 但佢就偏偏俾我知 唉......... 我成日都覺得 有好多99都唔好人 但係都會有自知知明 佢冇ga 佢以為佢仲係 18 22 ar 仲晚晚玩通頂ga 我就冇你0甘高eq la 我頂佢唔順 一係直接話佢 一係同我老公講 叫佢話佢 我唔想同個媽媽生一齊住 影衰我

子爵府

因為離左婚,so 佢要纖體,搵過個

大宅

kacary:
佢要搵個個唔係大問題 但係個個男人又係肥佬一名 而且人地有老婆ga 佢想點ar 唔好話我有0的0甘既99 連朋友我都唔想識ar

子爵府

唔好勞氣

大宅

琳琳豬媽,
你99咁得你憎,呻出黎我聽ar,呻完心情都舒暢d 你99都離左婚 loi,話知佢la,但叫你老公提醒下佢帶眼識人都好既.
你同99一齊住ga?

大宅

kacary,
唔細心ar粗心大意ar...etc係大多數男人's通病..唉.我個件野都係.嬲?使咩ar,直接d叫佢夾就k la

大宅

sukipopo,
我真係好佩服你嘅忍耐力同修養呀,俾我可能已經展開駡戰lu.

禁止訪問

大宅

slk ,
謝謝你 :-P好在99唔係同我 live together,咁先忍到咋

大宅

見到咁多post我都講下,我99在我地註冊前(傾完晒擺酒野)同我老公講話睇我個相下巴尖一定無晚福享,個c 佬照話翻俾我知,激到我c 下 c 下. 我99又話自己得3成視力(doctor話佢眼神經退化得一隻眼可睇到3成wor) 又睇到我無晚福享?啋個佢把烏鴉口...結婚後咪成日俾佢大聲喝鬧law, 又點我做mug 做物,零晨2點重要洗3, 我仲要返工wor, 好彩佢自己肯入老人院咋,如果唔係我實被佢迫c la…
99 是恐佈的怪物成日話自己好人,d人點

首頁

尾頁

跳至