親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

洋房

北海道

下星期和仔仔去北海道,未試過冬天去旅行,想知道天氣如何及要注意什麼,謝謝。

複式洋房

Re: 北海道

我諗視乎你自己和你仔仔怕不怕凍?
但基本上不需著太多衫,尤其羊毛底衫,因北海道全部室內地方
都有暖氣,非常溫暖.所以最好著些方便可除掉的外衣.(例如羽
絨+頸巾)
以下WEB SITE可睇北海道天氣預報
http://mws.wni.co.jp/cww/docs/week/hokkaido.html
我19號都會去北海道札榥和小樽,你呢會去北海道邊個地方?
跟團定PACKAGE ?
[quote]
do_r_me 寫道:
下星期和仔仔去北海道,未試過冬天去旅行,想知道天氣如何及要注意什麼,謝謝。
°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •° Don't try so hard, the best things come when you least expect them to. 不要太努力去找,最好的東西是在你最預計不到的時候出現。

洋房

wowwowwow 寫道:
我諗視乎你自己和你仔仔怕不怕凍?
但基本上不需著太多衫,尤其羊毛底衫,因北海道全部室內地方
都有暖氣,非常溫暖.所以最好著些方便可除掉的外衣.(例如羽
絨+頸巾)
以下WEB SITE可睇北海道天氣預報
http://mws.wni.co.jp/cww/docs/week/hokkaido.html
我19號都會去北海道札榥和小樽,你呢會去北海道邊個地方?
跟團定PACKAGE ?
[quote]
do_r_me 寫道:

我今晚2點上機,跟團5天(蹤橫遊),札榥和小樽都會去,唔知會唔會撞倒呢?

洋房

剛從北海道回來,每日天氣-10至0度,室內有暖氣,唔覺凍,返到香港覺得仲凍。
個團景點唔多,但行程頗舒服,唔多辛苦,導遊都ok,仔仔好開心又興奮,日日都落雪。

複式洋房

我都係昨天回港! 今次去完北海道的感受就好像去完一個飄雪樂園! 因每天都差不多有下雪! VERY NICE !!
°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •° Don't try so hard, the best things come when you least expect them to. 不要太努力去找,最好的東西是在你最預計不到的時候出現。

首頁

尾頁

跳至