心聲留言

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

無驚無險又到24蛇!
(我而家係公司OT緊都蛇上黎開鋪!嘻嘻 !)

男爵府

我係路過...不好意思咩叫 24蛇.....

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

公屎婆婆開新蛇竇!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

恭喜新店開張

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珍珠宮

好媽媽勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都入黎恭喜婆婆新舖開張

琥珀宮

唔使唔好意思,我呢個係蛇竇,由"~"開始,到左2000個發表數就開新竇!即"~~", "~~~"一路蛇落去,到左24既時候就"24~"(即是24蛇)!唔知你明無?:lol

原帖由 may05g 於 09-9-29 19:43 發表
我係路過...不好意思咩叫 24蛇.....

男爵府

恭喜婆婆開新舖!

珍珠宮

好媽媽勳章

早晨呀婆婆 今日天氣好好呀!!!! 好嘢天日可以去bbq+玩!!

男爵府

婆婆開新舖,恭喜恭喜

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

琥珀宮

嘩!你已經有晒啜木啦!我無野做呀!諗住係床碌下都好開心!
原帖由 吱仔與lo仔 於 09-9-30 08:30 發表
早晨呀婆婆 今日天氣好好呀!!!! 好嘢天日可以去bbq+玩!!

琥珀宮

些些!
原帖由 bella_law 於 09-9-30 08:21 發表
恭喜婆婆開新舖!

琥珀宮

多謝蛇蛇!

原帖由 vswy 於 09-9-30 08:36 發表
婆婆開新舖,恭喜恭喜

珍珠宮

好媽媽勳章

我有呀仲好勁添呀

30/9 阿女學校賞月晚會 <---勁無聊唔好玩既
1/10 去塱原農莊玩扮哈姆太郎+bbq
2/10 放咗工同朋友食飯慶祝lo仔生日
3-4/10 跟團去大陸華橋城~~水上樂園+歐陸小鎮

好瘋褲呢~~
原帖由 小路 於 09-9-30 21:21 發表
嘩!你已經有晒啜木啦!我無野做呀!諗住係床碌下都好開心!

琥珀宮

我暫時得2號有野做咋!我去牙檢,同亞女去眼檢!夜晚返媽子度做節!

原帖由 吱仔與lo仔 於 09-9-30 22:07 發表
我有呀仲好勁添呀

30/9 阿女學校賞月晚會

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

禾中秋果日去99個樹實笨咋!!

男爵府

中秋節我同c6同兩只狗狗曼遊西貢呀
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

原來係咁, 真係 kung hei kung hei.... 咁有咩要求至可以加入 ???

原帖由 小路 於 09-9-29 22:36 發表
唔使唔好意思,我呢個係蛇竇,由"~"開始,到左2000個發表數就開新竇!即"~~", "~~~"一路蛇落去,到左24既時候就"24~"(即是24蛇)!唔知你明無?:lol

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 進藍 於 09-10-1 20:33 發表
中秋節我同c6同兩只狗狗曼遊西貢呀

巧糯慢呀!!

首頁

尾頁

跳至