意見反饋
義工

自由報料 今日: 27|主題: 266407

小心屋企0既老人家買0左張按摩床

男爵府

國民生產總值:6218

小心屋企0既老人家買0左張按摩床

現時無知師奶最熱愛的產品 - 喜樂健(Ceragam)針灸床

Here is the story
違規簽名-超版代刪

大宅

國民生產總值:4748

好媽媽勳章

Re: 小心屋企0既老人家買0左張按摩床

我奶奶最近都成日叫我老公同d兄弟姊妹買呢張床比佢...

男爵府

原來除0左遠紅外線按摩床, 仲有被呀!

死未?

Hi Jazz

萬幾2萬蚊,買張床好似真係貴得太過份!!
違規簽名-超版代刪

男爵府

原來除0左遠紅外線按摩床, 仲有被呀!

死未?

違規簽名-超版代刪

子爵府

國民生產總值:12687

我99都買左張, 佢之前係o個度免費訓左1年度~ 佢隻腳不嬲痛開, 試過針"夠"&跌打都吾得, 但佢話訓左張床後好左好多wor~ 米買張番home晚晚訓law.... 佢仲話每晚訓左張床後好訓d wor(吾駛食安眠藥)? 係米心理作用我吾知, 但張床真係好貴!

大宅

國民生產總值:1491

我又覺得噹買張按摩床, 如果老人家感到好買比他好過用多多錢, 他用都唔用你重話你啦!

別墅

國民生產總值:790

有冇效果, 自己先至知.
如果真係買左, 心理或身理上都係好過D, 咪好囉!
咪當係買左張按摩椅囉~~

俾左錢冇貨就係呃人, 但, 免費午餐只係一個推銷手法.
OSIM SHOP 咪又係日日打開門口,十幾部機俾人試,
尋日, 有人坐坐下訓著左添呀!!

如果, 只要兩萬蚊,就可以令老人家開心,
唔會日日夜夜都"he he hi hi" , 超值啦.
一家幾口去幾日旅行都係咁上下啦, 仲未必係好玩添喎.

禁止訪問

國民生產總值:12373

男爵府

國民生產總值:6530

2018勳章

听到我都好惊, 我阿媽又係最仲意去呢D嘢, 殺到西營盤來未 ?

男爵府

:-(
違規簽名-超版代刪

大宅

國民生產總值:1972

係葵芳都有一間免費訓床.佢話一星期去足5日仲送拔罐添.唔知係唔係你地話果d床呢.不過我諗都差無幾架啦.
candy_kent 寫道:
我亞爸亞媽咪又係日日去訓, 同佢講過又唔聽. 我都擔心唔知幾時忍唔到手買左就死火.
:-o :-D :-o

男爵府

喜康健已經係香港每一區都有推廣中心, 直頭好似 seven 0甘, 梗有一間係左近.

違規簽名-超版代刪

伯爵府

國民生產總值:16151

我覺得呢張床好 work 喎.

我朋友係好多年前受傷, 佢隻手係不能舉起.
佢試過張床 around 1 個月. 佢隻手已經開始鬆 d. 可以慢慢
舉起小小喎. 佢之前睇針炙都無咁 work.

mandy

大宅

國民生產總值:3805

但好似真係貴左d喎
mansonwai 寫道:
我覺得呢張床好 work 喎.

我朋友係好多年前受傷, 佢隻手係不能舉起.
佢試過張床 around 1 個月. 佢隻手已經開始鬆 d. 可以慢慢
舉起小小喎. 佢之前睇針炙都無咁 work.

mandy

大宅

國民生產總值:3061

我婆婆都買左呀, 果間推銷中心到處都有分店, 佢地手法就係食正 d 老人家貪小便宜的心態, 又免費訓床, 仲免費送 d 糖果餅乾咁, 搞到 d 老人家以為人地真係好好咁。

我婆婆日日掛住去排隊訓床, 連接個孫放學都唔記得, 果張床成萬幾二萬蚊, 仲要插晒電制, 我真係驚會出事呀, 但我婆婆又講極唔聽, 唉, 都唔知點算好!! :-( :-(

男爵府

國民生產總值:9186

我奶奶幾年前已經買,床連紅外線被,過左無耐已經摺埋放在一邊啦,咁就幾萬蚊,奶奶重話用張被時要小心點,如果唔係會整斷d紅外線喎! 我一聽佢咁講己經知佢比人呃啦......

民房

國民生產總值:1

看一下原來這個Topic已經是半年前有多,因為剛才上網尋找這床的資料,才發現有部份人兄都曾和我一樣感到疑惑,究竟這張電床的功效是否神奇到令眾多「公公、婆婆」也能脫苦海,若果真的如此神效,我就算每天只吃一個麵包,也要買給我的媽媽!!

其實我媽媽都是每天大清早起來去排隊,起初只是認為她好像小孩子一樣(三分鐘熱度),但直至有一天她回來說:「今天早上在溫灸自療床,不小心被撞了一下,現在心口很痛.....」,情況一日比一日嚴重,所以決定去看醫生,照過X光後竟然發現原來有一條「肋骨」裂開了,經過多番治理之後,叮囑她日後不要再去了,但可惜兩日之後她依舊在我們不知情下繼續前往,真無奈.....。
現在作為人子的我真是十分矛盾,自己的媽媽肩背因晚年經常見痛,找過很多中西醫也沒有太大幫助,只有數天藥丸在痛時服食,最後竟然訓過「又愛又恨的床」肩背痛的情況開始好過來,最近還神秘地給她訂購了,現在貸未到,所以想問問各位的意見,謝謝您們!
:-|

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.