烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

邊間任食燒烤場最好同最正???

如題, 請指教.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

別墅

Re: 邊間任食燒烤場最好同最正???

剛剛試過呢間, d 食物唔錯

www.taimeitukbbqking.com
Tiger

子爵府

自己買野去燒最正呀 .......又可以買d seafood同好好味ge芝士腸密糖腸..............

子爵府

himbb
想懶呀麻.....

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

複式洋房

屯門龍鼓灘燒烤樂園
每位$68任食,包2罐飲品,免費泊車

子爵府

Jennie 寫道:
himbb
想懶呀麻.....

下次試龍鼓灘lor........

子爵府

唔係話唔燒嘞, 都覺得自己買好味的, 我姊妹話係元朗有間賣燒烤好好味的.
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

子爵府

JADE
係呀, 元朗施培記d 魚柳好好好正呀!!!

別墅

我最近的燒烤首選 - 巴西燒烤 , 埋單120-150
有冷熱盤甜品,
加10零蚊至30蚊,不停飲吃水啤酒紅酒.
最重要係我懶, 唔洗自己燒, 送到埋枱, 用刀义吃
同埋係市區,幾分鐘到天后地鐵站.
尖咀 and 銅鑼 都有分店

二選: 北角寶馬山寶西湖
埋單一佰零幾蚊,自己出去挾,每人一支义自己燒,包兩罐飲品.
地方唔大, 只可有10枱左右,
但.... 都係果兩句, 方便and我懶 . 我係香港區人

大宅

hi, badspriteboy

how's the variety and quality of the food at Braemer Hill?? I live in North Point..and have been thinking to give it a try. Same price for children too?

Thanks.

別墅

leaflet 試下可唔可以download 到.(pdf file)

http://d27.yousendit.com/F/1HLLA8J7JEGON1UXGD2JN48P7X/Choi%20Sai%20Woo.pdf

別墅

都係果D野...水準一般啦...唔會有太大驚喜.
佢呢度最好就係膠手套任用.
我估平日都唔會太多人啩~~

子爵府

醒目開學勳章

badspriteboy,

how to go there?? 有冇website可以睇?

badspriteboy 寫道:

別墅

好似冇website 喎~
以我所知,有3店
維園泳池 ,銅鑼灣廣塲二期 & 尖沙咀.

你去www.openrice.com 搵下D食評啦

btw, 巴西燒烤係冇得自己燒架~
唔好以為可以見到火見到爐呀~
應該叫做:"自助冷熱盤 + 侍應送上燒烤食品"

子爵府

badspriteboy

巴西都唔平喎, 唯一係唔駛自己燒, 響樹等吃!

想問龍鼓灘同擎天一色, d 小朋友係計高度定歲數???因為小欖係計高度, 我個女未到3歲都成9x cm 高, 計埋佢又唔多抵啦.

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

badspriteboy 寫道:
有冷熱盤甜品,
加10零蚊至30蚊,不停飲吃水啤酒紅酒.
最重要係我懶, 唔洗自己燒, 送到埋枱, 用刀义吃
同埋係市區,幾分鐘到天后地鐵站.
尖咀 and 銅鑼 都有分店

二選: 北角寶馬山寶西湖
埋單一佰零幾蚊,自己出去挾,每人一支义自己燒,包兩罐飲品.
地方唔大, 只可有10枱左右,
但.... 都係果兩句, 方便and我懶 . 我係香港區人

Where is Brazil BBQ?

子爵府

德德媽咪
天水圍邊樹呀??係咪有叉用呀??

TERESA
巴西BBQ 響維園泳池側有間, 同埋尖沙咀樂道都有呀.

別墅

我星期六去小欖燒烤樂園燒野食... 由13:45燒到22:00... 

HK$68/位... 包1支水兼1罐自選飲品(啤酒唔包)... 另加HK$10開爐費(每個爐計)... 任食... 時間唔限... 野食尚算好味衛生... 地方乾淨... 有電視睇... 重可以打麻雀... 放風箏... 

不過風太大嘅話都幾凍... 

\"\"小欖燒烤樂園 - 按入黎睇吓啦 \"\"

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至