意見反饋
義工

想生BB 今日: 209|主題: 98962

唔該..看看我的體溫表..那日是egg day..thx

大宅

國民生產總值:1081

我週期32-36
day1.....36.55(m)
day2.....36.55(m)
day3.....36.60(m)
day4.....36.55(m)
day5.....36.50(m)
day6.....36.52(m)
day7.....36.60(m)
day8.....36.46
day9.....36.36
day10...36.46
day11...36.58(dodo)
day12...36.55(dodo)
day13...36.59
day14...36.55
day15...36.50
day16...36.52
day17...36.34
day18...36.51(用排卵紙check到egg day...和下面濕)
day19...36.57(下面濕)
day20...36.43
day21...36.64
day22...36.91
day23...36.92
day24...36.94
day25...36.91
day26...36.96
day27...36.98(dodo)
day28...36.95(dodo)
我有無錯呢?妳哋應為day幾egg day
thx thx
annie ;-)

大宅

國民生產總值:1325

Re: 唔該..看看我的體溫表..那日是egg day..thx

我認為是 day 21。
因為day22開始有36.7以上,而你在m 期 d 溫度都可以去到成36.6,所以起馬有36.7以上才算是高溫期。

annie~
點解你check到egg day 都無同老公do do 呀?
你高溫期d 溫度都幾好呀,今個月好明顯有排egg。

大宅

Re: 唔該..看看我的體溫表..那日是egg day..thx

day 21ar
ok thx
過年無時間dodo
我週期32-34
day21咪今個月會遲來m..lo
annie ;-)

大宅

國民生產總值:4750

好媽媽勳章

ANNIETSANG

你係day20排卵(最低溫) ,如你無受孕會係day33-34 黎m,所以唔會遲。如果你個個月都係 day 32-34 黎m,我建議你day 17, 19, 21 dodo,會好大機會呀,加油。

「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

大宅

lckyw
thx明白晒
17.19.21.都無dodo
annie ;-)

大宅

國民生產總值:4750

好媽媽勳章

annietsang

禁你下個月既day17,19,21 唔好理 3721都dodododododoodododod 啦
「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

大宅

lckyw
[size=xx-large]加油,,,,一齊bingo
annie ;-)

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.