潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

大宅

Re: 請問 : LV方型銀包而家shop買緊幾錢呀?

我剛剛買左個LV銀包,<因為出左花紅,咪買樣野比自己> , 我係沙田買,初時標價$2580, 我再講價$2400成交! 我最鐘意有埋放相透明格,都幾好用!
My blog

別墅

平均都貴左500-900元一個, 我01年買14x0(唔係好記得), 而家要2200. 我個係可以放10張卡的. 昨天想去買個手袋, 唔知係唔係多左d自由人, 專門店要排隊, 仲打左個蛇餅.

男爵府

你0地可以去以下0既link 睇睇.
.LV ON-LINE SHOPPING WEBSITE

Gucci on-line shopping website

呢2個網站詳列貨品售價,大小,相片及資料.價錢以美金計.因近年來歐元高企,網站所列的價錢與港幣值亦差不多.僅記價錢要乘$7.8

違規簽名-超版代刪

複式洋房

其實你可以睇

別墅

別墅

兩邊都係放卡果款呀, 而家賣$2200.

別墅

別墅

年28去廣東道都有貨.

大宅

如果係有相隔的那款, 上星期我睇都係$1900( LV花)
但呢個款個銀包比較細wo, 非一般size
如果係一般size, 沒有相隔,(好似你地話兩邊放咭)
LV花---$2400
淨色----$2700

但我個人比較喜歡格仔花呢
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

別墅

兩邊放咭款都有兩款架, 一款係打橫放8張咭, 一款係打直放10張咭, 我用緊10張咭果款, 大個d, 差唔多係正方形, 我sure 年28果日係賣$2200(LV花), 因為我買左個送比朋友.

別墅

別墅

別墅

兩款價錢唔同, 8張咭果個我唔知幾錢, d服務態度她左好多喇, 一定唔會白鴿眼.

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

youngmum 寫道:
$1900??細幾多呀??
放唔放到500/1000蚊呀?~我想買個細D~
有時唔想拎手袋可以就咁袋個銀包落褲袋都唔怕脹卜卜嘛~

youngmum,
可以放倒 $500/1000, 前2日已經係賣緊$1950~ 1 個lu!!!

複式洋房

10張咭果款銀包$2300.蚊 22/2/05

別墅

大宅

youngmum 寫道:
[quote]
chunchunbb423 寫道:
如果係有相隔的那款, 上星期我睇都係$1900( LV花)
但呢個款個銀包比較細wo, 非一般size
如果係一般size, 沒有相隔,(好似你地話兩邊放咭)
LV花---$2400
淨色----$2700

但我個人比較喜歡格仔花呢

$1900??細幾多呀??
放唔放到500/1000蚊呀?~我想買個細D~
有時唔想拎手袋可以就咁袋個銀包落褲袋都唔怕脹卜卜嘛~[/quote]

有點像正方形咁, 女仔都OK既, 男仔就細得"仔"呀
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

首頁

尾頁

跳至