潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

小心屋企0既老人家買0左張按摩床

現時無知師奶最熱愛的產品 - 喜樂健(Ceragam)針灸床

請看看我奶奶的故事!

http://wedding.esdlife.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43860
違規簽名-超版代刪

大宅

Re: 小心屋企0既老人家買0左張按摩床

Thank for sharing.
How about yr m-i-l?

伯爵府

我仲叫我媽咪去試, 好彩她唔得閒去試!

男爵府

佢同佢0的friend 最少已買0左5張. :evil:

違規簽名-超版代刪

男爵府

仲有無人認識呢間公司?有無親人上去試過張床,或是買0左?

可否分享0下?
違規簽名-超版代刪

男爵府

我奶奶早幾年都用左幾萬蚊買左一張好高貴既按摩床,高貴到好似一張可收摺既尼龍床一樣,方便收藏,床既表面係100%cotton,方便清洗。但我唔清楚個brand係乜,當時佢當張床係寶,佢買時都冇同我地講,買左之后重話有d呀婆無錢買就要日日去排隊試喎!初初我都唔敢講佢係比人呃,直到有一次我試佢張床時我老公佢隨便攞張被比(come)時,我奶奶突然同我講,呀嫂,你小心d(come)依張被呀,依張被有紅外線架,唔好咁大力,一陣間整斷d紅外線喎! ?-( ?-( 之后我就100%敢講佢係比人呃囉!

男爵府

比比!

好正呀,你奶奶!

0甘你come 0個時,有無激光/鐳射死光射出0黎呀!!
違規簽名-超版代刪

男爵府

hihicathk

聽到佢咁講,冇比激光射死,都比佢激死啦!

大宅

For my mum, it is good. She had a serious pain for her feet more than a year. She consulted several doctors and did the physcio nearly a year, but nothing improved. After sleeping on the bed, she feels a lot better. Since she has free time and it is expensive, she doesn't plan to buy it and she said the staff never persuade her to buy it as well.

I has queued the line for my mum, so I saw the staff and the elderly singing together. I think they just don't want the elderly feel bother when they were waiting.

禁止發言

男爵府

請到以下網站:

http://www.ceragem.com.hk/

之後到公司簡介, 總部及各中心.
違規簽名-超版代刪

伯爵府

好媽媽勳章

早幾年前, 我老爺&奶奶都死話要買, 話唔駛仔女夾錢, 佢兩條友比, 咁佢d仔女當然也死都唔比佢買, 結果都無買.

如果買咗, 唔知佢哋會唔會長壽d, 正一笨蛋.

不過話時, 早前電視機d資訊性節目都特別搵專家測試過, 又唔係話無用.

男爵府

Maywei

究竟電視機節目話佢有用定無用? 如有, 有0羊效用?

thanks
違規簽名-超版代刪

男爵府

我諗你奶奶賣0個間同我奶奶0個間一樣.

因為我上兩個星期, 我問我奶奶, 佢都話有紅外線被.

比比 寫道:
我奶奶早幾年都用左幾萬蚊買左一張好高貴既按摩床,高貴到好似一張可收摺既尼龍床一樣,方便收藏,床既表面係100%cotton,方便清洗。但我唔清楚個brand係乜,當時佢當張床係寶,佢買時都冇同我地講,買左之后重話有d呀婆無錢買就要日日去排隊試喎!初初我都唔敢講佢係比人呃,直到有一次我試佢張床時我老公佢隨便攞張被比(come)時,我奶奶突然同我講,呀嫂,你小心d(come)依張被呀,依張被有紅外線架,唔好咁大力,一陣間整斷d紅外線喎! ?-( ?-( 之后我就100%敢講佢係比人呃囉!
違規簽名-超版代刪

首頁

尾頁

跳至