產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

滿月酒係咪都要做人情o架??

定係齋比利是/禮物bb呀??

大宅

Re: 滿月酒係咪都要做人情o架??

如果係好熟o既朋友or親戚,比人情同送禮物都做齊.
如果普通朋友,只係比人情,不過老人家話唔駛好似比結婚咁多人情.
*********************************************************************************************************************************************

大宅

好媽媽勳章

滿月酒係要做人情,不過真係唔駛好似比結婚咁多人情,或者送禮物俾bb都得!

複式洋房

300-500都得啦

HEHAJOEY

男爵府

好媽媽勳章

babyjoey 寫道:
300-500都得啦

我擺滿月都係收呢個價

複式洋房

Yes, from $300 to $500 depends.

侯爵府

yes~
我家有隻曳曳豬

伯爵府

我多數都買bb衫的.因為我覺得擇bb衫時好開心架,深深感受到新生命出世的喜悅.

子爵府

好媽媽勳章

你唔知到送咩比bb既...咪比利是囉...如果唔係既...送禮物都得...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

either gift or cash as lucky money.

首頁

尾頁

跳至