懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇BB飲奶後,會不停踢腳,呱呱叫,唔肯放軟個背脊比妳掃風

我bb踏入第五周,第三周開始飲120ml,而家飲150ml,(大約隔四個鐘飲一次)有時飲奶後,好似好辛苦,對腳不停地踢,呱呱叫,跟住吐完少少奶至平靜d,妳們bb會唔會咁架??

?-(

別墅

Re: 有冇BB飲奶後,會不停踢腳,呱呱叫,唔肯放軟個背脊比妳掃風

我個B都有呀...
佢可能個肚有風,佢踢腳的時候會係咁放屁,等佢錫一陣腳同掃多陣風,放完屁就唔會呱呱叫架啦...

複式洋房

Re: 有冇BB飲奶後,會不停踢腳,呱呱叫,唔肯放軟個背脊比妳掃風

我b都有咁情況嫁~~佢會'mun'到塊面都紅埋,我咪捉實佢條頸,佢會係咁'拎黎拎'去,跟住佢就會落格,咁佢就好舒服嫁喇!

男爵府

佢有1大啖氣UR唔到就會咁啦,你可以令佢坐你大比烏前小小,輕輕拍佢背隻,佢會舒服好多,之後你打圈初佢背隻,等佢UR咗啖氣,佢就舒服曬囉
你試下一次過唔好飲咁多,飲咗1半幫佢掃下風先,,等佢唔好咁多氣喺肚仔會好D呢

複式洋房

我個b都有咁情況, 仲撐到好"行", 手手腳腳伸到直, 好大力, 完全唔似兩個幾禮拜大的bb! 不過佢撐一陣就停, 跟住就軟晒, 任你搓......
我有個可愛的小公主~~殷殷(05年1月27日St.Paul出世)
:-o :-D

首頁

尾頁

跳至