跳至

首頁

尾頁

別墅

囡囡出世時常打<思億>

我想問問, 我亞囡出世幾日, 我見佢成日打思億打到想訓都訓唔到呀, 晚晚一合埋眼仔就打思億打到抽抽o下抽醒, 大喊又唔止, 飲水又唔止, 佢冇得訓時我又冇得訓, 見到佢咁都辛苦呀. 有冇人可以知道點可以唔會咁易打思億呀.
去問醫生, 醫生只係話飲糖水就得. 但係都唔得o既.
[/url]Yoland 藍藍 05年02月06日出世3.81kgs51cm

民房

Re: 囡囡出世時常打<思億>

fishinglok,
医生話係好自然,唔好o甘擔心,我女女同你女女一樣經常打思億,打到唔停,你會見到佢成個橫隔膜都縮咗入去,好鬼陰功,不果當佢大啲, 我個女到4,5個月就會停架啦.

大宅

fishinglok,

如果妳接受忍心D,可以試o下整喊BB,我試過BB一喊就無思憶﹗以上是我阿姨講D姑娘都係彈BB腳整喊停思憶

大宅

我個b女剛满三週都成日打思憶,但佢又無喊,一喊就無,不過我無理佢,我跎佢個時都成日feel到佢係我肚內打思憶,希望佢大d無咁密啦

別墅

最慘有時見佢喊完都唔止呢, 見佢有時想訓都訓唔到, 都幾心痛呀.
最慘而家亞女又多件問題, 就係訓覺時會不停係咁嚇醒, 一訓著又嚇醒, 一訓又係咁, 不停重複, 搞到成日夜晚都冇覺好訓, 佢自己都想訓, 但係又訓唔到, 見到佢咁都辛苦, 我又辛苦冇得訓. :cry:
[/url]Yoland 藍藍 05年02月06日出世3.81kgs51cm

男爵府

我bb現在出世幾日都成日打思憶呀,通常都係食完奶之後law,姑娘話整喊佢就得,或者同佢解開條片law,因為bb仔通常換片都喊喎

別墅

have you tried to feed your baby one more mouthful of milk?

My baby always hiccup after I change nappy for her. But she will stop when I feed her some more milk.

首頁

尾頁

跳至