意見反饋
義工
[2004年或之前] 情人節點過?

男爵府

國民生產總值:6147

情人節點過?

我 ----> 買外賣飯盒0係屋企過 OR 自己煮, 視乎聽日心情,睇下想唔想煮

複式洋房

國民生產總值:390

Re: 情人節點過?

一放工就返屋企湊女。
今日問老公送乜o野比我,佢反問我想要o的乜
我諗o左好耐,都唔知想要o的乜 ?-( ?-( ,因我已經有老公同埋個女,好滿足。

版主

國民生產總值:131990

玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

托兒所休息至初九, 老公要做湊仔公~~ 睇怕都唔會慶祝!!

大宅

國民生產總值:2918

去拜年!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 雪櫃仲有d冷飯, 聽日炒埋去食

子爵府

國民生產總值:10537

我同老公無慶祝情人節 n年啦! 連我自己都唔係好醒起情人節! 不過阿囡以後係我情人, 所以以後唔係太需要老公陪都得... hehe^^

anyways, 祝各位情人節快樂~~

男爵府

小倩:
托兒所休息, 咁你老公唔使返工?

男爵府

yoyobb:
諾瑤大個左就唔陪你架喇, :mrgreen:

不過小b而家唔要我呢個情人, 佢要daddy喇, 我抱佢暗佢瞓10次先得1次, daddy抱佢就好快瞓...都唔知有無攪錯, 我呷醋呀..

大宅

國民生產總值:2751

情人節老公要返工,我諗今年都唔會點慶祝架喇,
以前未有柔柔豬就有街去又有禮物收,
但係有咗柔柔豬就冇閒錢啦,不過有柔柔陪我哋過仲開心! :lol:

男爵府

國民生產總值:8236

原本我同老公打算帶埋呀仔一齊出街食飯慶祝, 點知呀仔病左, 所以依家打算係屋企食就算呀~ :-|

複式洋房

國民生產總值:410

lui_BB

祝bb早日好番.

我本來今日放假. 但同老公因為新年太多煩野."I 左交",仲冷戰緊. 所以番左公司. 情人節得個"慶"字.

侯爵府

國民生產總值:21021

我同老公以往都無乜點慶祝情人節,因為大家覺得每一日都係情日節,又何需特別再慶祝。現在霖霖已出世,今年更加唔慶祝,留待出年情人節三人行。

大宅

國民生產總值:1517

我會同老公出去食飯, 哈哈!!! 我奶奶幫我照顧豬比比先呀

版主

國民生產總值:131990

玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

baby_kawaii:

係呀, 佢呢幾日都放假做湊仔公呀~~~ 佢做PROJECT時間好flexible, 有時成日留O向屋企做都得...

今日佢仲洗晒奶樽&同仔仔沖涼等我放工... 唔, 我諗一陣都會出去食飯!!

大宅

國民生產總值:1939

今日我放假,小b俾左奶奶湊,我同老公去左新城市行,之後去車公廟,晚上返奶扔屋企食飯囉.....
]MY Baby is Kelsey...^_^. She is 2 months and 14 Day 媽咪1號生日 + Daddy17號生日=18 (10月8日Kelsey BB出世啦) :-P 快D入黎參觀下我個小天地啦 :-D [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/70965.4518324.gif[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5717339.18690.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853425.14930.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853424.61806.jpg[/img]

男爵府

國民生產總值:6084

好媽媽勳章 畀面勳章

同老公&囡囡出去食飯慶祝!!!
[url][/url]

大宅

國民生產總值:2623

返工 & 拜年 :-|
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

男爵府

你地有得慶祝咁開心呀
我小b病左, 我地想出去食飯都唔得, 我地不知幾咁擔心..
我老公話今日放工時0係尖沙咀0既LV 同埋GUCCI 門口打晒蛇餅呀.

男爵府

國民生產總值:8236

嘻~今年情人節雖然無去邊到慶祝, 不過老公都好細心, send左message同送左花(雖然得一支)比我, 可能今年有左呀b, 無踗過點特別慶祝, 而且老公一向都唔係話好細心既人, 所以佢做小小野, 已經令我好開心呀 :mrgreen:

大宅

國民生產總值:2764

逃學.....留咗响屋企陪兩個至愛.
沈師奶

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.