意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92773

卓悅濕紙巾

別墅

國民生產總值:815

卓悅濕紙巾

請問有無媽咪試過在卓悅買濕紙巾?邊隻較好用?而邊隻可以用埋黎抹咀仔?我宜家用開Swissco濕紙巾,其實都好好用,不過,價錢都幾貴,所以想搵d平既.

禁止訪問

國民生產總值:17180

Re: 卓悅濕紙巾

別墅

請問堯堯豬媽,你有無用黎抹咀?

堯堯豬媽 寫道:
我係屋企用既濕紙巾,全部都係卓悅買既,有$19/$22/$25(1pack有3包),有80片/100片,我全部都用過,其實唔係太高要求都用得過ga,濕既程度我覺得幾好,如果你要張濕紙巾大D既話,就要買$22/$25,果2隻會大塊D :mrgreen: :mrgreen:

禁止訪問

男爵府

國民生產總值:7913

我有試過用黎幫亞b抺咀, 無問題!
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

別墅

請問你是否用手巾仔幫bb抹咀的?

堯堯豬媽 寫道:
shirleyng5,

咁我又無試過用黎抹咀喎

禁止訪問

男爵府

國民生產總值:7044

我都有用黎抹咀. 無問題,無敏感
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.