意見反饋
義工

嬰兒食譜 今日: 4|主題: 27032

關於日本奶粉

別墅

國民生產總值:648

關於日本奶粉

請問永安百貨係咪有和光堂大仔奶粉賣?知唔知幾多錢?
我想同囝囝轉呢隻奶粉,所以想買一罐比佢試下先
知唔知邊到有一罐賣同埋做緊特價架?THX

別墅

國民生產總值:660

Re: 關於日本奶粉

我在佐敦永安見到有得賣, 但我唔知幾錢, 因佢鎖住在櫃內, 之前有媽咪話好似係$195, 在re-on賣$138, 佢仲有旅行pack賣, 一盒10條, 每條開100ml水, 好似係$38一盒.

別墅

臭豬豬

re-on係邊到黎架?可唔可以買1罐架?係唔係長期都係138呀?

別墅

國民生產總值:660

蘋果媽咪,

可以買1罐, 但要自己上去, 如果買滿$1000就送貨. 應該長期都係138元.

地址:香港柴灣豐業街4號志同昌工業大廈13樓F1室。
電話:3580 0525
傳真:3580 0526
www.re-on.com.hk

大宅

國民生產總值:3788

蘋果媽咪,
re-on做網上訂貨,鋪頭好少開,上去前打左電話去約先穩陣d,比埋個mobile你90743369(Mandy Lam),如果你只係買一罐你不如睇下卓悅果d有冇,如果價錢唔係差太遠,你咪唔駛特登走去咁遠買。
http://hk.myblog.yahoo.com/pupple108

大宅

國民生產總值:2508

可以同re-on訂一罐138另加送貨30.計落都係168.

大宅

國民生產總值:2106

吓! 上星期六我打電話問, 要$168啊! 其他要$230???

男爵府

國民生產總值:6760

唔係喎,我早兩日打去問(和光堂大仔)都係$138喎!$168係咪細仔奶粉呀?! ?-(

民房

國民生產總值:49

係呀!和光堂大仔$138、細仔$168
     森永、雪印、明治大仔$179、細仔$230

$1000以下収$30送貨費、$1000以上唔洗收送貨費。

水晶宮

國民生產總值:67952

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咁有冇人知西田幾時有特價/PROMOTION?

男爵府

國民生產總值:6760

西田28/2 - 9/3 做嬰兒用品promotion, 不過就唔知日本奶粉有冇特價!

blackberry 寫道:
咁有冇人知西田幾時有特價/PROMOTION?

大宅

國民生產總值:1588

咁和光堂定雪印好啲, 邊隻淡啲?

水晶宮

國民生產總值:67952

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cherriemama,

唔該哂!

別墅

$1000以下収$30送貨費<----係一罐收$30定係全部$30?
maymaybaby 寫道:
係呀!和光堂大仔$138、細仔$168
     森永、雪印、明治大仔$179、細仔$230

$1000以下収$30送貨費、$1000以上唔洗收送貨費。

大宅

國民生產總值:2508

一千蚊樓下無論一罐奶粉或兩罐奶粉都係三十蚊送貨費.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.