自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

而家都奶奶住煩爆, 有朋友想出租順利村, 想問個到搭車方便嗎, 因為經常要出入沙田, 旺角, 觀塘, 荃灣, 謝謝!

男爵府

原帖由 ChingMan1002 於 09-10-2 09:22 AM 發表
而家都奶奶住煩爆, 有朋友想出租順利村, 想問個到搭車方便嗎, 因為經常要出入沙田, 旺角, 觀塘, 荃灣, 謝謝!

大宅

回覆 2# ChingMan1002 的文章

在順利村可坐巴士到以下地區
27 旺角
26 尖沙咀束
23 官塘碼頭
23m 樂華 (經牛頭角mtr)
還有29m, 26m, 91, 91m, 92
如去沙田可坐綠van到鑽石山再轉巴士
去荃灣可坐綠van/巴士到彩虹mtr再轉荃灣紅van.
希望幫到你啦.

大宅

回覆 1# HinMami 的文章

Thank you very much for your help ar, I'm considering whether I should move there ar.

禁止訪問

大宅

回覆 1# lmchan2008 的文章

真的嗎? 因為要個工人帶住bb周圍去, 所以都幾驚唔方便, 我上次去過一次, 比我感覺好似幾雜.

大宅

我覺得順利都好方便, 仲有架42號去長青架~ 屋村嚟講唔算雜架喇~ 我己前住果度依家都不知幾想搬番去tim呀~

禁止訪問

男爵府

環保接龍勳章

我婆婆住個度﹐30幾年樓﹐交通都ok啦!唔近地鐵站﹐但空氣好囉!

雜唔雜就唔算﹐反而老人家好多!

子爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章

冬天天氣好凍架!
[img align=left]http://netalbum2006.netvigator.com/netalbum/photos/9585b1e661a2d0b43ec2349a62b572813935cda70e06d4ae9ab567687fb7928e734576ce5aa368f62a7d873a36aa5b0df77f72844f370398[/img]

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

係同你奶奶住既時候唔方便都要變方便.你想同佢住唔方便定自己出來住唔方便囉.
少年耆英..為藝術而偽術..偽術煮意

男爵府

老公屋, 交通不太方便, 好多老人家, 公屋質素有晒, 覺得唯一可取的是屋村對面有靚體育館, 圖書館, 兒童室內遊戲室.

首頁

尾頁

跳至