意見反饋
義工
[2004年或之前] 尋日同阿b剪指甲....

男爵府

國民生產總值:5726

育兒性格勳章

尋日同阿b剪指甲....

唔小心剪入左,佢手指邊紅左... 好心痛呀....
唔知係唔係咁,佢尋晚成晚唔肯訓,好難先噯到佢訓左,半夜四點幾又喊過...
今日個心都好唔舒服呀我.... :cry:

大宅

國民生產總值:2918

Re: 尋日同阿b剪指甲....

唔好唔開心, 有次我老公幫佢剪指甲既時候剪到流血添呀, 我嚇左一跳, 果時個仔食緊奶, 唔得閒喊, 即刻用消毒藥水幫佢清潔, 事後佢又冇扭計....下次小心d就得

大宅

國民生產總值:1519

唔好唔開心啦, 作為新手媽媽一定有過錯~~~
這個事都是小事.. 你要加油呀

男爵府

國民生產總值:5726

育兒性格勳章

尋晚睇左好耐,好似冇咩野lu~
多謝你地關心喔,大家都要加油。

複式洋房

國民生產總值:138

我工人同小B剪指甲剪到佢流血, 我好肉'尺', 以後都唔比工人同BB剪指甲.

大宅

國民生產總值:2623

所以同小B剪指甲咁大件事,我一定親力親為∼
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

民房

國民生產總值:13

下次小心d唔好剪咁入啦!我都好怕同囡囡剪指甲,佢又長得快兩三日就要剪一次,有時都驚剪得太深o家!
不過慢慢剪不要急和不要怕,因你愈怕就會錯o家啦!
加油!!!!
keroppi :oops:

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.