美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 babesiu 於 09-10-2 15:39 發表
我想開course. 但之前個美容經理話laser唔可以做得多唔係d皮膚會薄. 咁你地做幾多次咖? 我果間一個package十次,但可以轉laser facial. 咁Laser facial做得多又怕唔怕呢? ...

如初做就2星期一次, 做完10次就可以當keep住保養1個月一次.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 babesiu 於 09-10-2 15:39 發表
我想開course. 但之前個美容經理話laser唔可以做得多唔係d皮膚會薄. 咁你地做幾多次咖? 我果間一個package十次,但可以轉laser facial. 咁Laser facial做得多又怕唔怕呢? ...

我係診所做C6 係一個package 5次, 但第三,四次已經差唔多無晒D斑, 醫生話之後可一,兩個月做一次作keep 住.

禁止訪問

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 二少奶 於 09-10-2 22:10 發表
咁要keep幾耐?

無定, 好似去做facial咁, 睇你想點, 你自己決定.

洋房

原帖由 JKmami 於 09-10-4 02:03 發表

無定, 好似去做facial咁, 睇你想點, 你自己決定.

Can you pm me the dr info please?

男爵府

JKmami,

Can you pm your Dr's info to me?

Thanks

原帖由 JKmami 於 09-10-2 21:26 發表

我係診所做C6 係一個package 5次, 但第三,四次已經差唔多無晒D斑, 醫生話之後可一,兩個月做一次作keep 住.

男爵府

我都想知呀,請pm我. Tks.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

PM me, please? thx.

大宅

做C6去斑通常一個療程幾耐?

Hi jkmami,

Pls pm the details to me....Many thanks....

引用:

大宅

JKmami,

Can you pm your Dr's info to me?

Thanks

洋房

JKmami,

Thanks

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 Jacbabe 於 09-10-4 09:51 發表

Can you pm me the dr info please?

我做個間診所$3800 有5 次laser, 我之前D post 都有提過, 我唔再講, 我唔想俾人話我做媒, 你哋試下上綱搵下其他診所資料, 真係搵唔啱先再問我. Sorry!

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 babesiu 於 09-10-5 14:08 發表
每次打幾多吓?

我無數呀, 邊數到呀咁多下, 成面打, 要清黑頭D位就重些和多下些, 由開始打至停我諗有約3-4個字. 清咗D斑後重keep唔keep 住打 laser 就由你自己決定, 醫生講可隔1-2個月打一次作保養, 視乎你有無需要. 因我D係荷爾蒙斑, 清咗表面, 底個D斑可能會出來, 重要睇自己點調理身體, 所以除咗打laser, 我重睇中醫食咗2個月中藥, 希望可唔再出荷爾蒙斑. 唔同雀斑, 打完唔晒和做足防晒可以避免唔再出.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 JKmami 於 09-10-5 23:30 發表

我無數呀, 邊數到呀咁多下, 成面打, 要清黑頭D位就重些和多下些, 由開始打至停我諗有約3-4個字. 清咗D斑後重keep唔keep 住打 laser 就由你自己決定, 醫生講可隔1-2個月打一次作保養, 視乎你有無需要. 因我D係荷爾 ...

會唔會結蕉?

子爵府

想問C6其實係咩來? 係部LASER機的名? 咁C6係咪算最近最好效果的LASER?
世上只有!!!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

The machine is called medlite C6
A lot of beauty salon and clinic are using it
I guess this machine is easy to handle and inexpensive so a lot of beauty salon can afford to have one

原帖由 hoikiuqq 於 09-10-6 00:04 發表
想問C6其實係咩來? 係部LASER機的名? 咁C6係咪算最近最好效果的LASER?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

You can seach more information in yahoo

首頁
12345...7

尾頁

跳至