意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92801

吹氣浴盆定膠浴盆好用

侯爵府

國民生產總值:23431

畀面勳章

吹氣浴盆定膠浴盆好用

我買左一個吹氣浴盆,咁仲駛唔駛買多個膠浴盆呀,thx~~

別墅

國民生產總值:779

Re: 吹氣浴盆定膠浴盆好用

乜bb 浴盆都有吹氣的嗎? 請問可以在那里買到, 是與一般膠浴盆一樣大小嗎? 要幾錢呢? 是否放氣便可以收藏? 如果可以我都想買一個.

侯爵府

畀面勳章

bosophie 寫道:
乜bb 浴盆都有吹氣的嗎? 請問可以在那里買到, 是與一般膠浴盆一樣大小嗎? 要幾錢呢? 是否放氣便可以收藏? 如果可以我都想買一個.

有吹氣浴盆架,我係用pampers印花加49蚊換架,仲係亞寶翠兒黎架,我未吹氣所以唔知有幾大呀,我諗同普通嘅應該差唔多,可以放氣收藏同埋去旅行都可以帶埋去~~

大宅

國民生產總值:4412

請問邊到換ga 仲有冇ga 其他地方有冇得買ga thx

侯爵府

畀面勳章

我係kingkow換架,原價259加印花換就加59蚊,好似chicco都有得賣~~

大宅

國民生產總值:2079

吹氣浴盆好細個,我諗你最多都係用到bb10mths到,都要買過個膠浴盆!大隻b既話,仲要快的換!

由 r&k2004 於 2005-02-14 19:06:53

我買左一個吹氣浴盆,咁仲駛唔駛買多個膠浴盆呀,thx~~

侯爵府

畀面勳章

2mings:
唔該哂~~ :mrgreen:

大宅

國民生產總值:4412

下.......我bb 而家14磅la 0甘即係唔使買

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.