意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 2|主題: 77756

有無初生BB食Gold S26?

洋房

國民生產總值:96

有無初生BB食Gold S26?

好多人話Gold S26好熱氣, 有無意見?

男爵府

國民生產總值:7195

Re: 有無初生BB食Gold S26?

我個女而家由岩岩出世食到大, 都唔覺有依個問題, 仲肥肥白白添

大宅

國民生產總值:2918

係呀, 都幾熱氣, 不過都係睇一個個人, 我個囝囝由出細開始食s26, 不過大便越黎越唔理想, 起佢參不多四個月時幫佢轉奶粉, 依家大便好好多! 有人話食呢隻奶粉要俾多d水bb飲, 不過我個b又唔鍾意飲水, 所以真係睇一個個人, 我有朋友個b食得幾好, 一日有兩次大便, 肥肥白白

珍珠宮

國民生產總值:34425

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我囡囡都係開頭食gold s26架,不過見佢d"poo poo"唔係好好,又唔係日日有wor,所以佢1個月多d就幫佢轉左。但我都係覺得要睇你bb受唔受呢隻奶粉law,有d bb食得好好架,我就覺我如果so far你bb受到的話就keep住啦。

大宅

國民生產總值:2508

太熱氣啦,我仔仔食到六個月轉a+便便就好好多.

男爵府

國民生產總值:6071

我個仔都係食S26, 兩個月

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.