跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 精靈bb's靚靚媽咪吹水會

[quote]
HelloMoon 寫道:

bon712
咁4月先比你law(有兩罐),如果你趕既話可唔可以叫你老公

大宅

[quote]
HelloMoon 寫道:
bon712
係la,乜你比你囝囝個"古古"我

大宅

Mui,

我睇左你囡囡D相喇, 佢真係好得意呀! :mrgreen:

男爵府

click 呢度睇住先 啦...

我要喂奶 la ..see u later http://www.babyhome.com.tw/bb/69157

我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

大宅

MUI,

我都睇左你個album喇...你同女女都好靚....如果早幾年識你...我實叫你去選美...

li,

我都睇左你個album喇...睇到你個包包面...你upload多d相啦..最好係'打開眼'...

mm,

expecting your album .... wanna see your lovely daughter~~

B仔Album<---HERE(updated on 8.8) Tinok仔仔o係11月3日8:28pm出左世喇!7.63lbs重 始めまして、TINOKです、よろしく∼∼ [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD3/61740/s180/63468.6602526.20914.jpg[/img][img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD3/61740/1-9.gif[/img]

大宅

afternoon all
http://www.babyhome.com.tw/album.op=view3&mid=71558&page=3&folderid=486309&fid=10407777&z=F

男爵府

BON
AIYA!我個bb都係食nestle能恩喎!不過kiki話要咁算啦,先到先得嘛!仲有無人有能恩呀?

大宅

mori,

係呀, 其實我都唔知你地阿B食

男爵府

BON
OK啦

男爵府

eunise,

比0的時間我啦...我武 b 頭先要食奶呀....

開眼...有呀....等...等...等...妳又好似 mui mui 咁做"餓x" 呀
我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

子爵府

Li,
喂唔夠喉呀!!!可唔可以再upload多d相呀???睇真d,yoyo都好似爹d喎!!!

Eunise,
唔係化??選美??我一定係入唔到圍果隻啦!!!

男爵府

mui mui,

喂....整咁.... 等 我 :mrgreen:

子爵府

Li,
好,我等等等!!!! :mrgreen:

子爵府

Li,
喂整番個網名啦!!!

男爵府

mui mui,

係邊到整呀 ?? ?-(

子爵府

Li,
你去'設定',跟住去'BB資料'呀!!!Try Try呀!!!

男爵府

all,

睇住先啦...我要幫 bb 沖涼 la .... see u
記得留言呀

男爵府

hihi all

搬左屋啦... 真係thank you 晒 mori 啦...
我太忙啦, 日日都出左去拜年, 好鬼夜先返屋企..好倦呀. 聽日老公先開工.. 所以都係出埋今日街咋...

:-D

子爵府

Li,
你一日未整完我一日都唔會留言,嘻嘻,比d動力你嘛!!!

cs,
好耐無見,快d上多d黎啦!!!

男爵府

Mui Mui
我已經整左babyhome首頁相,但係又點樣整"首頁歡迎詞"d字形ka ?-( sorry,又問咁多,事關你都知我係電腦"8痴"ma

首頁

尾頁

跳至