意見反饋
義工
[2004年或之前] 請問生完BB,月經準不準?

侯爵府

國民生產總值:20844

好媽媽勳章

請問生完BB,月經準不準?

你好,我是第一胎,但在11月9日生完BB女,再坐月,到了1月2日再來經,係好正常.但係我想知就係來了2月份仲末來,why?
完全之前冇話不準仲亦不是不安全,你們有否這樣嗎? 籐篠

複式洋房

國民生產總值:140

Re: 請問生完BB,月經準不準?

我仲怪啊,11月19日生左bb,1月19日來了少少,月底又來,2月8日又來,不過份量很少,來了2-3天又完了.我有餵人奶,不知有關係嗎???

侯爵府

好媽媽勳章

之從生完BB,second time M come終於3月1日來了,但 late 成個月,你地又點準時or late? ?-(

禁止訪問

國民生產總值:10761

侯爵府

好媽媽勳章

真係咁橋.....
我係姓chan亦可以叫陳太

侯爵府

國民生產總值:21537

circle119,
點解你唔去零舍曳曳(0411)俱樂部搵我哋傾計呀? 不如過嚟一齊傾啦.

侯爵府

好媽媽勳章

不是不想去零舍曳曳(0411)俱樂部搵你哋傾計,because
load得好耐,is everytime.SO, I 'm so sorry...

子爵府

國民生產總值:10224

2018勳章

Dear All,

我自己04年11月12號生左阿囡,第一次經期係2月8號,第二次係3月8號,我唸都算幾準啦!

伯爵府

國民生產總值:17592

唉!我都係一樣勁唔準,我04年11月1日生完之後,餵左個幾月人奶就來足個幾月,之後1月3日來左,點知13號又來,2月13日來就以為正常啦!但2月26日又來,跟住3月9日又來啦!激死我!決定食避孕丸調較番睇下得唔得啦!

大宅

國民生產總值:4343

我就好準上個月2月5曰來m,今個月3月9曰來,
不過好勁量好多丫
隔2個鐘就要換m巾一次 :evil:
唔知會唔會來完m會瘦的呢 :mrgreen:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.